'Merhamet'in rakılı sahneleri Kanal D'ye ceza getirir mi?

Milliyet Cadde yazarı bu soruya bugünkü köşesine yanıt aradı.

Google Haberlere Abone ol
'Merhamet'in rakılı sahneleri Kanal D'ye ceza getirir mi?

Sina Koloğlu, Milliyet Cadde'deki köşesine bugün Kanal D'de yayınlanan 'Merhamet' dizisini taşıdı ve dizideki rakılı sahnelerle ilgili sorulara yanıt aradı. İşte Koloğlu'nun köşe yazısı:



"MERHAMET’ CEZA YER Mİ?



Yeni sezonun iddialı dizilerden “Merhamet” başladı. Bir sahnesinde, güvenlikçi Sinan’la Sermet, Boğaz’da rakı keyfi yapıyordu. Muhabbet ekrana geldi. Mezeler masada, rakılar yudumlanıyor. Buzlama yok.

Anason kokusuna haddinden fazla duyarlı bir televizyon ortamındayız. Peki Kanal D bu sahneyi neden buzlamadı? Bana göre bir tavır söz konusu. Mafya babası elinde tesbihiyle     o masayı donatır; dostunu düşmanını çağırır. Ha, bu sahne çocuklara kötü örnek mi oluyor? Yo, asıl “kötü örnekleri” biz yeni yetme “reisler”de görüyoruz. Neyse o ayrı bir konu.

Gelelim “Merhamet”e... Bu sahne olsa olsa bana kötü örnek oldu. Canım öyle bir rakı çekti ki... Bu sene ekranda “içki kovalamacası yılı” olacak. Daha çok konuşacağız. Tematik kanallardan sinema kanallarına büyük gözaltı gelecek. Şimdi daha uyanmadılar, gözden kaçıyor ama çok yakındır. Bu arada dizinin son karelerinde Sermet yine elinde iki kadeh bir şampanyayla odaya girdi!"



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin