Merdan Yanardağ ile Muharrem İnce arasında sert tartışma. Hakaretler havada uçuştu

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Oğuzhan Uğur'un Youtube kanalında bir programa katılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin açıklamalarına çok sert bir yanıt verdi. İnce'den ise Yanardağ'a yanıt gecikmedi. İkili arasında hakaretler havada uçuştu.

Google Haberlere Abone ol
Merdan Yanardağ ile Muharrem İnce arasında sert tartışma. Hakaretler havada uçuştu

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Oğuzhan Uğur’un Babala TV’deki Mevzular Açık Mikrofon programına Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Halk TV, TELE1 ve KRT'ye yönelik ifadelerine yanıt verdi.

İnce’nin açıklamalarının sebebinin eskisi gibi ekranlarda yer alma isteği olduğunu söyleyen Yanardağ, “Biz bunu yapmadığımız için de saldırıyor, yalan söylüyor, iftira atıyor. Saray’ın polisine ve adliyesine tamamen yalana dayalı ihbarlarda bulunuyor. İktidar yanlısı medya kuruluşlarını bir yana bırakmış, -ki medyanın yüzde 95’ini oluşturuyorlar- bağımsız ve muhalif yayın yapan üç televizyon kanalına saldırıyor” dedi.

İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı döneminde toplanan bağışları soran Yanardağ İnce hakkında ağır ithamlarda bulundu.

İNCE'DEN YANIT GELDİ

İnce, Yanardağ'ın açıklamalarına Twitter hesabından şu yanıtı verdi:

Belediye beslemesi, yalancı Mangır Merdan iftiralarına bir yenisini eklemiş. Seçimden sonra mal varlığımda Yalova ve Bursa’da 3 azalma, Muğla’da 1 artış var. Her şey açık, şeffaf.

Hodri Meydan! Belediye işini de benim mal varlığımı da TV’de tartışalım. Nerede sende o yürek.

İkili arasındaki tartışma sosyal medya üzerinden devam etti.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin