Meral Tamer'den 'şort' teşekkürü: Çok eğlendim

Son dönemlerde şort tartışmalarıyla gündeme gelen köşe yazarı, #direnşort'a teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol
Meral Tamer'den 'şort' teşekkürü: Çok eğlendim

Şort giyenlerden rahatsızlığını belirten ve tepkileri üzerine çeken, ardından da tepki olarak twitter'da #direnşort hareketi için Milliyet yazarı Meral Tamer, bugünkü köşesinden teşekkür etti. Çok eğlendiğini ve çok öğrendiğini belirten Tamer'in o yazısı şu şekilde:



"#direnşort’a teşekkürler; çok eğlendim, çok öğrendim



Doğa, tatil için gittiği Madrid’den mail atmış: “Annecim bu twitter’daki ilk taşlanma olayın; hayırlı olsun. Eskiden yazılarına gelen yorumlar 100’lü, 1000’li rakamlar olurdu. Bak twitter’da 250 bini aşmışsın; dahası dünya dördüncüsü olmuşsun!”



Kızım beni iyi tanıdığı için bu tür beklenmedik durumları, akıl almaz bir soğukkanlılıkla karşıladığımı iyi bilir. Ancak tweet’lerin en yoğun olduğu saatlerde peşpeşe telefon eden dostlarım ise telaşlanmış olmalılar ki, hep bir ağızdan “Sakın ciddiye alma; tamamen saptırmışlar, üzülme” diyorlardı.



e-postam ise okurlarımdan çok yönlü yoğun destek mesajlarının yanı sıra bol miktarda bacaklı, popoları tamamen açıkta bırakan şortlu, sadece meme uçlarını kapatan bikinili tepki mesajlarıyla     doldu-taştı...



Neden twitter’da yokum



Ben twitter’da değilim; olmayı da pek düşünmedim. Çünkü 6 ay sonra 40. yılımı dolduracağım gazetecilik hayatımda, internetin i’sinden bile haberimizin olmadığı yıllardan bu yana, mesleğim gereği zaten hep 7 gün 24 saat Türkiye’yi de, dünyayı da, ekonomiyi de, siyaseti de, kültür-sanatı da, sosyal yaşamı da sürekli izlemeye çalışırım. İşini layıkıyla yapmak isteyen bir gazeteci için başka türlüsünün mümkün olduğunu da sanmıyorum." 



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin