Meral Akşener viral enfeksiyona yakalandı. Programlar iptal edildi. Tedbiren hastanede müşahede altına alındı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaşadığı viral enfeksiyon sebebiyle programlarını erteledi. Hastaneye kaldırılan Akşener'in genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener’i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener viral enfeksiyona yakalandı. Programlar iptal edildi. Tedbiren hastanede müşahede altına alındı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, edinilen bilgilere göre ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetiyle Ankara'da bir hastaneye başvurdu. Akşener’e viral enfeksiyon teşhisi konuldu.

Yapılan kontrollerinde enfeksiyona bağlı olarak kan değerleri yüksek çıkan Akşener, tedbiren hastanede müşahede altına alındı.

Akşener'in genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Tedavisi hastanede devam edecek

Rahatsızlığı nedeniyle yarın yapılacak Başkanlık Divanı toplantısını ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programını iptal eden Akşener'in tedavisinin bir süre daha hastanede devam edeceği öğrenildi.

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,” Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in viral bir enfeksiyon geçirmesi sebebiyle yarın (25 Eylül Pazartesi) yapılacak Başkanlık Divanı toplantımız ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir” dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan açıklama

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, konuyla ilgili şu bilgileri paylaştı:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in viral bir enfeksiyon geçirmesi sebebiyle yarın yapılacak Başkanlık Divanı toplantımız ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir."

 Akşener, rahatsızlanmasa İzmir'in ardından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayını 26 Eylül'de kamuoyuna duyuracaktı. İYİ Parti'nin Eskişehir adayı Melih Aydın olacaktı. MedyaTava'dan Özgen Aydos'a konuşan Aydın adaylığının kesinleştiğini doğrulamış, Akşener'in katılacağı programda açıklayacağını söylemişti.

 Kılıçdaroğlu aradı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener’i telefonla aradı. Sağlık durumu hakkında bilgi alan CHP lideri Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin