Meral Akşener o anları ilk kez anlattı: Gökhan Zan'ın sözleri beni gerçekten çok etkiledi!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, deprem bölgesinde görüştüğü ve sarılarak "Sen bizi ayağa kaldırdın oğlum" diyerek sarıldığı Gökhan Zan ile buluşmasında yaşadıklarını ilk kez tv100'de anlattı. Akşener "Her şeyleri gitmiş ama önce aileleri sağ ona şükrediyorlar, ikincisi ise ‘Başka insanların derdine çare olabilir miyiz' varsa buna şükrediyorlar. Bu beni çok etkiledi, gerçekten çok etkilendim" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener o anları ilk kez anlattı: Gökhan Zan'ın sözleri beni gerçekten çok etkiledi!

Duayen gazeteci Uğur Dündar’ın sunumuyla, her cumartesi akşamı tv100 ekranlarında yayınlanan Haftanın Panoraması’na, bu hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuk oldu. Akşener, depremin vurduğu Hatay'da ilk günden bu yana yardımdan yardıma koşan,  Gökhan Zan ile görüşmesinde yaşadıklarını ilk kez anlattı. 

"GERÇEKTEN ÇOK ETKİLENDİM"
Akşener "Eşinin adı Müge, psikolog bir kız, Gökhan da çok kıymetli bir spor adamımız. Her şeyleri gitmiş, üst düzey gelire sahip bir insan birden sıfırlanıyor. Belli bir kaliteye de alışmış iki insan ama neye şükrediyorlar biliyor musunuz? Önce aileleri sağ ona şükrediyorlar, ikincisi ise ‘başka insanların derdine çare olabilir miyiz?’ varsa buna şükrediyorlar. Bu beni çok etkiledi, gerçekten çok etkilendim.

Ortada bir menfaat çıkar yok. Esasında birçok konuda alkışlayanların şimdi taş attığı bir sürece girdi. Bunu göze almakta basit bir şey değil, çok cesur bir genç o. Allah ondan razı olsun." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin