Meral Akşener, Kılıçdaroğlu ile görüşmesi ve Saraçhane hakkında açıklama yaptı: Birlik beraberlik için gittim. Saygısızlık yapıldı bana. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da açıklama geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında dün akşam bir görüşme gerçekleşti. Görüşmeyi gazeteci Murat Yetkin'e değerlendiren Akşener önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, "Altılı Masa dağılıyor mu?" sorusuna da yanıt verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da görüşmeyle ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener, Kılıçdaroğlu ile görüşmesi ve Saraçhane hakkında açıklama yaptı: Birlik beraberlik için gittim. Saygısızlık yapıldı bana. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da açıklama geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında dün akşam bir görüşme gerçekleşti. Görüşmeyi gazeteci Murat Yetkin'e değerlendiren Akşener önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, "Altılı Masa dağılıyor mu?" sorusuna da yanıt verdi.

Gazeteci Murat Yetkin'e açıklamalarda bulunan Akşener, Kılıçdaroğlu ile görüşmesini, adaylık sürecini ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tartışmaları hakkında görüşlerini aktardı.

İMAMOĞLU'NUN KELLESİ GİDERKEN...

Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde İmamoğlu’na verilen hapis cezasının ardından CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan sorunun ele alındığını söyledi. Akşener, “İmamoğlu’nun kellesi giderken tartışmanın Meral Akşener’in rol çalmasına nasıl evrildiğini anlayamıyorum, şaşırdım kaldım” dedi ve şöyle devam etti:


“Bu bütün muhalifler açısından bir mihenk taşıdır. Çünkü İstanbul Belediyesine kayyım atanması yolunda bir adım atıldı. Terör soruşturması bunun parçasıdır. Diğer belediyelere de sıçrayabileceğine dair bilgi ve değerlendirmem var. Benim gidişin orada muhalefet olarak birlik, beraberlik göstermek içindi. Saygısızlık yapıldı bana."

MASA DAĞILIYOR MU?

Akşener, “Masa dağılıyor mu?” sorusuna “Niye dağılsın Altılı Masa? Birlikte kazanacağımızı söylüyoruz” yanıtını verdi. Akşener, adaylık meselesinin konuşulup konuşulmadığına yönelik soruya da, "Onu Altılı Masa'da konuşacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan da açıklama geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile dün akşam Çankaya Belediyesi'ne ait Ahlatlıbel Tesisi'nde yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Son derece verimli ve güzel bir toplantı oldu." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin