Meral Akşener ile ilgili bomba iddia. Siyasete veda etmeye hazırlanıyor. Gazeteci Barış Yarkadaş İYİ Parti'nin yerel seçim kararını değerlendirdi ve Akşener'e tepki gösterdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yerel seçimlere tek başına girme kararıyla ilgili gazeteci Barış Yarkadaş'dan bomba açıklama geldi. tv100'de konuşan Yarkadaş, "Ben hayatımda bu kadar anlamsız bir strateji görmedim" dedi ve Akşener'in siyasete veda etmeye hazırlandığını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener ile ilgili bomba iddia. Siyasete veda etmeye hazırlanıyor. Gazeteci Barış Yarkadaş İYİ Parti'nin yerel seçim kararını değerlendirdi ve Akşener'e tepki gösterdi

tv100'de Pınar ışık Ardor ile Akşam Raporu programının konukları gazeteci Barış Yarkadaş, hukukçu Engin Akın ve Star gazetesi yazarı Resul Tosun oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 26 Ağustos'ta yaptığı konuşmada yerel seçimlere bütün partilerin tek başına girmesi gerektiği yönünde çağrı yapmış ve İYİ Parti'nin seçimlere tek başına gireceğini açıklamıştı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da bugün yaptığı açıklamada yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul’da aday çıkarıp çıkarmayacaklarına yönelik soruyu yanıtladı.

Zorlu “Kendi adaylarımızı çıkaracağız. Bunun hazırlık ve çabası içerisindeyiz. Çok kısa bir sürede bu hazırlıkları tamamladığımızda milletimizle bilgisini paylaşacağız” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti cephesinden gelen bu açıklamalar Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu programında masaya yatırıldı. 

Gazeteci Barış Yarkadaş'tan Meral Akşener'in çıkışına çok sert tepki geldi ve Yarkadaş çok önemli bir tespitte bulundu. 

Yarkadaş, "Ben hayatımda bu kadar anlamsız bir strateji görmedim. Meral Hanım bence siyasete veda etmeye hazırlanıyor. Çünkü yerel seçimlerde eğer tek başına seçime girerse hiçbir belediyeyi kazanamaz, hiçbir belediyeyi kazanamadığında da Meral Hanım koltuğunda oturamaz. Çünkü hiçbir iddiası kalmaz" ifadesini kullandı. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin