Meral Akşener için sert sözler. TV100'e konuk olan Süleyman Soylu: HDP masanın üzerine çıktı, Meral Akşener masanın altına girdi

TV100'de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Altılı Masa ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için çok sert açıklamalar yaptı. HDP'nin masanın üstüne çıktığını söyleyen Soylu, "Meral Akşener nerede duruyor. Eskiden masanın üstündeydi. HDP masanın üzerine çıktı, Meral Akşener masanın altına girdi. Öyle bir görüntü yok mu sizce?" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener için sert sözler. TV100'e konuk olan Süleyman Soylu:  HDP masanın üzerine çıktı, Meral Akşener masanın altına girdi

İçişleri Bakanı Süleyman SoyluTV100'ün ilgiyle takip edilen programlarından 'Memleket'te gazeteciler Talat Atilla ve Tamer Korkmaz'ın sorularını yanıtladı.

Altılı Masa ile ilgil çok çarpıcı açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için sert ifadeler kullandı.

Altılı Masa için değerlendirme yapan Soylu, "Meral Akşener nerede duruyor. Eskiden masanın üstündeydi. HDP masanın üzerine çıktı, Meral Akşener masanın altına girdi. Öyle bir görüntü yok mu sizce? HDP örtülüydü masanın altında değil miydi? 6+1 idi. HDP açığa çıktı şimdi, Akşener de masanın altına girdi kime nasıl izah edecek bunu. HDP ile yer değiştirdi. O yüzden seçimi örtük bir kampanyayla götürmeye çalışıyor" ifadelerini kullandı. 

İşte Soylu'nun o açıklamaları...

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin