Merak uyandırdı! Pınar Deniz'in başrolünde yer aldığı Aktris dizisinin ilk tanıtımı yayımlandı

Başrolünde Pınar Deniz'in yer aldığı 'Aktris' dizisinden ilk tanıtım yayımlandı. Dizi, 31 Mayıs’ta Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde Disney Plus'ta yayına girecek.

Google Haberlere Abone ol
Merak uyandırdı! Pınar Deniz'in başrolünde yer aldığı Aktris dizisinin ilk tanıtımı yayımlandı

Disney+’ın merakla beklenen yeni orijinal dizisi ‘Aktris’ için geri sayım başladı. 31 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak diziden dikkatleri üzerine çeken ilk tanıtım yayımlandı. Yayımlanan tanıtımda dizinin başrolünde yer alan Pınar Deniz’in farklı ruh halleri dizinin hikayesine dair merakı artırıyor.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Soner Caner’in oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldı.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun yer aldığı gerilim-suç-mizah türündeki ‘Aktris’ dizisinin oyuncu kadrosunda Deniz ve Kaygılaroğlu’na Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler eşlik ediyor.

Türkiye’nin en ünlü yıldızının gündüz ışıltılı, gece ise karanlık dünyasının keskin geçişlerine tanıklık edeceğimiz; suç, gerilim ve mizah öğelerini bir arada barındıran orijinal dizi ‘Aktris’, 31 Mayıs’ta sadece Disney+’ta izleyicilerle buluşacak.

AKTRİS DİZİSİ TANITIMI 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin