Menajeriyle haber yolladı, Fenerbahçe'ye evet dedi. Aylardır süren görüşmelerde mutlu son

Fenerbahçe aylardır transferi için uğraştığı Rade Krunic'te mutlu sona ulaşmayı başardı. Milan'da forma giyen Rade Krunic İtalyan devinde forma süresinin azalmasının ardından menajeriyle Fenerbahçe'ye haber gönderdi ve imza için hazır olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Menajeriyle haber yolladı, Fenerbahçe'ye evet dedi. Aylardır süren görüşmelerde mutlu son

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, yaz transfer döneminden bu yana peşinde olduğu Milan forması giyen Rade Krunic'ten müjdeli haberi en sonunda aldı.

Milan ile birçok görüşme yapan ancak olumlu sonuç alamayan Fenerbahçe'ye bu kez Rade Krunic adım attı. Milan'da bulduğu forma süresinin azalmasının ardından takımdan ayrılmayı kafasına koyan Rade Krunic, vatandaşı Edin Dzeko'dan da olumlu yönde bilgiler alınca menajeri aracılığıyla Fenerbahçe'ye haber yolladı ve imza için hazır olduğunu söyledi.

Fenerbahçe bu gelişmenin ardından uzun süredir hayalini kurduğu Rade Krunic için tekrar kolları sıvadı Milan'dan transfer için kolaylık istedi. Milan formasıyla bu sezon 12 maçta sahada görev alan Rade Krunic, ülkesi Bosna Hersek'in Lüksemburg ile oynadığı karşılaşmaya da kaptan olarak başladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin