Menajerimi Ara'ya hangi ünlü oyuncu konuk oluyor?

Star’ın beğeniyle izlenen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın dengeleri değiştirecek yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda; Dicle’nin başı yeni bir derde girerken, ünlü oyuncu sürpriz bir hikayeyle diziye konuk oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Menajerimi Ara'ya hangi ünlü oyuncu konuk oluyor?

Ünlülerin ve menajerlerinin hayatlarındaki sevinçlere, hayal kırıklıklarına ve heyecanlara ışık tutan ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda; Barış, Dicle’ye olan hisleri konusunda kendisine ilk kez dürüst olurken, ünlü oyuncu Aslı İnandık’ın öldü olarak bilinen babasının ölmediği ortaya çıkar. Kendisini koca bir skandalın ortasında bulan İnandık, menajeri Çınar’la beraber bu skandalın içinden çıkmak için kolları sıvar.

Beren, Dicle’yi herkesin hayatından tamamen çıkarmak ve bir taşla iki kuş vurmak için ona isimsiz bir tehdit mesajı atar. Dicle, kimden geldiği belli olmayan tehdit mesajıyla bir oyuncunun haksız yere kariyerine müdahale etmek ve babası Kıraç’la ilgili büyük sırrın ortaya çıkması ihtimali arasında kalırken çareyi babasına aldığı mesajdan bahsetmekte bulur ve ortalık iyice karışır.

Menajerimi Ara'ya hangi ünlü oyuncu konuk oluyor?

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Menajerimi Ara'ya hangi ünlü oyuncu konuk oluyor? - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin