Menajerimi Ara'ya hangi ünlü oyuncu konuk oluyor? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 34. bölümünden bir tanıtım yayınlandı. Tanıtımda; Serkan’ın Feris’e yaptığı sürpriz evlenme teklifinin ardından, şu anda evli olduğu Melisa’nın boşanmaktan vazgeçmesi ortalığı karıştırıyor. İspanyol Şef Jose’nin reklam filminde oynamak için İstanbul’a yaptığı ziyaret, Çınar ve Emrah için zorlu bir serüven oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Menajerimi Ara'ya hangi ünlü oyuncu konuk oluyor? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’nın 34. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda; Yayınlanan tanıtımda Serkan, Feris’e evlenme teklif ettikten sonra Melisa’nın boşanmaktan vazgeçmesi gerçeğiyle karşı karşıya kalıyor. Her şeyden habersiz olan Feris, Serkan’ın telaşlı hareketlerinden şüphelenirken, durumdan istemsiz bir şekilde haberdar olan Dicle ise ne yapacağını bilemiyor. Serkan’ın tüm çabalarına rağmen, Serkan ve Melisa’nın boşanmadığını duyan Feris ise büyük bir şok yaşıyor.

Çınar’ın Türkiye’de temsil ettiği İspanyol şef Jose Garcia, reklam filmi için geldiği İstanbul’a adım atar atmaz Çınar ve Emrah’ın hareketli günler geçirmesine sebep oluyor. Sevilen dizinin yeni bölümünün sürpriz konuğu Ceren Taşçı oluyor. Taşçı, dizinin yeni bölümünde sektörün adaletsizliğine bir kez daha tanık oluyor.

Menajerimi Ara'ya hangi ünlü oyuncu konuk oluyor? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

Etiketler menajerimi ara
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin