Menajerimi Ara dizisine sürpriz isim! Hangi ünlü oyuncu konuk olacak?

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 35. bölümünden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Ego Ajans’ta çalışanlarını yeni bir düzenin beklediğinin ipuçları verilirken, Dicle’nin Feris’in koltuğunda diğer menajerlerle birlikte oturması dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Menajerimi Ara dizisine sürpriz isim! Hangi ünlü oyuncu konuk olacak?

Ceyda’nın Ego Ajans menajerlerine karşı takındığı sert tavır, menajerlere büyük şok yaşatırken sevilen dizi Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu ise Zeynep Köse...

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’nın 35. bölümünden yeni bir  tanıtım daha yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Ego Ajans’ta yeni bir dönemin başladığını dile getiren Ceyda, yeterli performansı göstermeyen menajerin ajanstan kovulacağını söylerken, Kıraç ise ajansın taze menajeri Dicle’yi Ceyda’nın gazabından korumak istiyor. Bu haftanın sürpriz konuklarından Zeynep Köse, Dicle’nin menajer olarak performansından memnun olmazken onu sözleriyle rencide ediyor.

Menajerimi Ara dizisine sürpriz isim! Hangi ünlü oyuncu konuk olacak?

Ceyda Dicle’nin bulunduğu konumu hak etmediğini düşünürken, genç menajerin işine son vermek için elinden geleni yapıyor. Bütün bu baskılara rağmen ayakta durmaya çalışan Dicle, sonunda göz yaşlarına hakim olamayıp şefkati Barış’ın kollarında arıyor.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

Etiketler Menajerimi Ara
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin