Menajeri açıkladı, Thiago Alcantara Süper Lig devine evet dedi. Artık Türkiye'de forma giyecek

Nicolas Pepe'yi kadrosuna katarak büyük ses getiren Trabzonspor bu kez de Thiago Alcantara'nın peşine düştü. Thiago Alcantara'nın menajeriyle görüşmelerinde olumlu sonuç alan Trabzonspor, İspanyol yıldızı önümüzdeki günlerde İstanbul'a getirecek.

Google Haberlere Abone ol
Menajeri açıkladı, Thiago Alcantara Süper Lig devine evet dedi. Artık Türkiye'de forma giyecek

Nicolas Pepe transferiyle Avrupa basınında da büyük ses getiren Trabzonspor bu kez Thiago Alcantara ile anlaşma aşamasına geldi.

Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde olan Nicolas Pepe ile bir yıllık anlaşma sağlayan Trabzonspor transferin mali detaylarını da paylaştı. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, profesyonel futbolcu Nicolas Pepe ile bir yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi ve yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2023-2024 futbol sezonu için 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret ve 1 milyon 600 bin Euro imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 5'i oranında ödeme yapılacaktır."

SIRA THIAGO ALCANTARA'DA

Pepe transferinin ardından Trabzonspor, Liverpool'da kadroda düşünülmeyen Thiago Alcantara'nın menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Bordo-mavili ekip Thiago Alcantara'nın transferinde ilk adımda çok önemli bir yol kat etmeyi başardı. Kariyerine artık Liverpool'da devam etmek istemeyen ve sürekli olarak ilk 11'de forma giyebileceği bir takımda boy göstermek isteyen Thiago Alcantara, Trabzonspor'un teklifine sıcak baktı.

Kariyerinde daha önce Barcelona ve Bayern Münih gibi devlerin de formasını giyen Thiago Alcantara geçtiğimiz sezon 28 maçta sadece 1 asist yapabilmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin