Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Nevşin Mengü, Özgür Demirtaş, Fatih Portakal'dan sonra İsmail Saymaz'a da küstü

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Nevşin Mengü, Özgür Demirtaş, Fatih Portakal'dan sonra İsmail Saymaz'a da küstü.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Nevşin Mengü, Özgür Demirtaş, Fatih Portakal'dan sonra İsmail Saymaz'a da küstü

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Nevşin Mengü, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile aralarında geçen konuşmayı aktarmış ve İnce'nin sitemini dile getirmişti. Mengü'nün hemen ardından Fatih Portakal'dan da İnce'nin kendisini aradığını ve Twitter'daki cumhurbaşkanı anketinde adının yer almaması nedeniyle kendisine sitem ettiğini belirtmişti. 

Muharrem İnce'nin gazetecilere karşı olan sitemini duyan Özgür Demirtaş da sosyal medya hesabından, "Muharrem İnce bana da mesaj attı. Siyasetten anlamadığımı söyledi. Nevşin Mengi ve Fatih Portakal’ı da aramış anladığım kadarı ile" paylaşımında bulundu. 

İSMAİL SAYMAZ DA İNCE'NİN KENDİSİNE KÜSTÜĞÜNÜ AÇIKLADI

Son olarak gazeteci İsmail Saymaz da, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kendisine 'küstüğünü' söyledi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Saymaz, "Muharrem İnce bana da küstü. Fakat neden küstü, hangi aşamada küstü, onu anlayamadım" dedi.

"Arıyorum, açmıyor" diyen Saymaz, "Bir siyasetçinin, hele hele Cumhurbaşkanı adayının gazeteciye küsmesi çok tuhaf" ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin