Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder’den yeni proje! Canan Ergüder kimdir?

Menajerimi Ara dizisinin yıldızı Canan Ergüder, dizi çekimleri sırasında meme kanseri olduğunu öğrendi. Tedavisi için diziden ayrılmak zorunda kalan ünlü oyuncunun yeni proje çalışmaları ise hayranlarını sevindirdi. Uzun bir süredir meme kanseri için tedavi gören Canan Ergüden, yeni bir proje ile izleyici karşısına çıkıyor. Canan Ergüder’den gelen bu güzel haber sonrasında Ergüder’in daha önce rol aldığı projeler de merak edildi.

Google Haberlere Abone ol
Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder’den yeni proje! Canan Ergüder kimdir?

Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterine hayat veren Canan Ergüder, dizi devam ederken meme kanserine yakalandığını öğrenmişti. Bu haberden sonra diziden ayrılarak tedaviye başlayan Ergüder’den hayranlarını sevindiren haber geldi. Peki Canan Ergüder’in yeni projesi ne? Canan Ergüder kimdir?

DİKKAT ÇEKEN PROJE

Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder’den yeni proje! Canan Ergüder kimdir?

Geçtiğimiz aylarda meme kanserine yakalandığını açıklayarak yer aldığı projeden tedavisi için ayrılan Canan Ergüder, hayranlarını sevindirdi.

Yeni bir projede hayranları ile buluşacak olan Ergüder, Alzheimer hastalığına dikkat çekmek için çekilen ve Alzheimer Haftası’nda vizyona giren ‘Sadan Hanım’ belgeselinde rol aldı.

CANAN ERGÜDER KİMDİR?

Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder’den yeni proje! Canan Ergüder kimdir? - Resim : 2

Canan Ergüder, 15 Temmuz 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Üsküdar Amerikan Lisesi’nde eğitimini tamamlayan Ergüder, tiyatro eğitimine de Franklin and Marshall College'da başladı. Daha sonra The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans derecesiyle devam etti.

 Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder’den yeni proje! Canan Ergüder kimdir? - Resim : 3

Ayrıca LAMDA'da (London Academy of Music and Dramatic Arts) Shakespeare Atölyesi'ne katılan Ergüder, Elia Kazan, Cheryl Crawford ve Robert Lewis'in kurmuş olduğu Actors Studio'nun hayat boyu üyeliğini 2003'te kazanıp Ellen Burstyn, Carlin Glynn, Lee Grant, Elaine Stritch ve David Marguelis gibi isimlerle çalışma fırsatına sahip oldu.

 Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder’den yeni proje! Canan Ergüder kimdir? - Resim : 4

2007 yılında Türkiye’de Bıçak Sırtı isimli diziyle televizyon ekranlarına çıkan Ergüder, daha sonra Binbir Gece ve Behzat Ç., gibi dizilerde rol aldı.

2009 yılında ise 13. Afife Tiyatro Ödülleri’nde Bayrak adlı oyunda canlandırdığı ‘Kadın’ karakteri ile Yılın En Başarılı Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder’den yeni proje! Canan Ergüder kimdir? - Resim : 5

2010’dan bu yana; Will, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm, Russel Crowe’un yönettiği Son Umut (The Water Diviner) ve Hiner Saleem’in yönettiği Tight Dress adlı filmlerde rol aldı.

Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder’den yeni proje! Canan Ergüder kimdir? - Resim : 6

Son olarak 2020 yılında Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterine hayat verdi.

Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder’den yeni proje! Canan Ergüder kimdir? - Resim : 7

Canan Ergüder, 2017 yılında Kenan Ece ile nikah masasına oturdu ve Demir Ece adında bir evladı var.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin