Meltem Cumbul New York'ta düzenlenecek yardım konserini duyurdu

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları ise el birliğiyle devam ediyor. Depremzedelere yönelik harekete geçen Meltem Cumbul, yardım konseri için birçok ismin bir araya geleceğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Meltem Cumbul New York'ta düzenlenecek yardım konserini duyurdu

Türkiye'yi yasa boğan 7.7 ve 7.6'lık Kahramanmaraş depremleri, 10 ili birden etkiledi. Türkiye'ye felaketi yaşatan deprem nedeniyle çok sayıda bina yıkıldı.

Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'dan acı haberlergelmeye devam ediyor. Ekiplerin, enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmalar sürüyor.

DEPREMZEDELER İÇİN KONSER

Birçok ünlü isim depremzedelere yardım için harekete geçti. Oyuncu Meltem Cumbul, sosyal medya hesabında New York'ta depremzedelere destek için konser yapılacağını duyurdu.

TÜM GELİRLER BAĞIŞLANACAK

Cumbul, "Gelecek haftasonu DROM New York'ta gerçekleşmesi planlanan Türkiye ve Suriye yardım konserini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Sahnemizde konser vermek için gönüllü olduğunuz ve bu afetten zarar görenler için bağış toplamamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu. Oyuncu, konserden elde edilecek tüm gelirlerin depremzedelere bağışlanacağını duyurdu.

KONSERDE YER ALACAK ÜNLÜ İSİMLER

Selçuk Şirin'in sunuculuğunu üsteleneceği gecede Türk ve yabancı birçok sanatçı yer alacak. "Earthquake Relief Concerts" adlı yardım konserinde Engin Günaydın, Emre Yılmaz, Fatma Turgut, İsmet Ertaş, Oran Etkin, Meltem Cumbul, Bilge Günaydın ve Ayşegül Durakoğlu gibi birçok isim yer alacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin