Melis Sezen'i hedef gösteren MHP'li eski vekile Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Burcu Biricik'ten: Biz size altınızda donunuz var mı diye soruyor muyuz?

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar, Akit TV'de katıldığı bir programda Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin yıldı oyuncusu Melis Sezen'i hedef almıştı. Melis Sezen'in Altın Kelebek ödül töreninde giydiği elbiseyi eleştiren Çakar, sütyen takmadığı için ünlü oyuncunun suç işlediğini sözlemişti. Ahmet Çakar'ın skandal sözleri kısa sürede sosyal medyada yayılınca ünlü isimlerden de tepkiler gecikmedi. Çakar'a Hazal Kaya'nın ardından Burcu Biricik de tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Melis Sezen'i hedef gösteren MHP'li eski vekile Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Burcu Biricik'ten: Biz size altınızda donunuz var mı diye soruyor muyuz?

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik, yine ayını kanalda yayınlanan Sadakatsiz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Melis Sezen'in Altın Kelebek ödül töreninde giydiği kıyafeti üzerinden hedef alan eski MHP milletvekili Ahmet Çakar'a "Biz size altınızda donunuz var mı diye soruyor muyuz?" diye tepki gösterdi.

Eski MHP milletvekili Ahmet Çakar, Melis Sezen'in aylar önce giydiği kıyafet hakkında, "Geçen gün onları bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş" yorumunu yaptı.

Çakar'a tepkiler yükselirken, Hazal Kaya'dan sonra Burcu Biricik de tepki gösterdi.

Biricik, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Beyefendiler biz size soruyor muyuz altınızda donunuz var mı diye? Sormuyoruz çünkü bizi ilgilendirmez. Sormuyoruz çünkü üzerimize vazife değil! Üzerinize vazife olmayan şeylerden rica ediyorum uzak durun artık! Sanıyor musunuz ki siz böyle konuşunca biz sizin uygun gördüğünüz şekilde giyineceğiz. Yapmayın komik olmayın!"

Melis Sezen'i hedef gösteren MHP'li eski vekile Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Burcu Biricik'ten: Biz size altınızda donunuz var mı diye soruyor muyuz? - Resim : 2

HAZAL KAYA DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın tartışma programında yaptığı açıklamalar tepki çekti. Bir grup erkek yorumcunun oyuncu Melis Sezen’in dekoltesini konuşması sosyal medyada gündem oldu. Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen'in geçtiğimiz aylarda giydiği beyaz elbiseyle ilgili Çakar'ın söylediği sözler ise Hazal Kaya'yı kızdırdı.

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar açıklamasında "Geçen gün onları bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş" diyerek şoke etti.

'ORTADA SUÇ VARSA...'

Oyuncu Hazal Kaya bu yorumu görünce kendini tutamadı ve şunları söyledi:

"Oturdunuz koca koca hukukçular (!) torununuz yaşındaki kadının dekoltesini, bedenini mi konuşuyorsunuz? Kadına şiddet suç değil mi? Ya da hedef göstermek? Ortada bir suç varsa suçlu sizsiniz. Ahlakınızda boğulun…"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin