Melis Alphan'dan yeni 'taciz' açıklaması!

22 yaşında, bir dergide çalışmaya başladığında dedesinin arkadaşı olan tanınmış bir gazeteci tarafından taciz edildiğini itiraf eden Melis Alphan, konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Melis Alphan'dan yeni 'taciz' açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı tacizi itiraf eden gazeteci Melis Alphan yeni bir açıklamada bulundu.

22 yaşında, bir dergide yeni çalışmaya başladığı sırada tanınmış bir gazeteci tarafından taciz edildiğini itiraf eden Melis Alphan şu açıklamayı yaptı:

"İsim vermeden anlattığım taciz hikayem birçok erkek gazeteciyi rahatsız etmiş. İnsan kendini biliyorsa, kendinden emin ise niye rahatsız olur ki? Belki de isim vermemek daha bile iyi oldu. Hepsinin kaçsın uykuları."

Melis Alphan'dan yeni 'taciz' açıklaması!

“Danimarka’da gazeteci Sofie Linde’nin ifşası -isim vermese de-başka kadınları ifşa konusunda cesaretlendirdi. Bunlar arasında siyasi liderler, Kopenhag belediye başkanı gibi isimler de var. Bu kişiler istifa etti-ettirildi. Ancak Linde yine de isim vermediği için eleştiriliyor.”

“Sofie Linde’yi bazı gazeteciler ‘Neden ismini söylemedin?’ diye eleştirdi. Linde dedi ki: ‘Burada önemli olan hikayenin kendisi. Kişi bunu kime karşı yapıyor? Kurbanlar genel olarak genç kadınlar. Burada şunu tartışmalı, sistematik bir cinsiyetçilik, bir taciz kültürü mü var?’”

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin