Melih Gökçek'ten zincir marketlere 'kahraman olun' çağrısı geldi. ŞOK market 1000 üründe ocak kampanyası yaptı, Melih Gökçek'ten Murat Ülker ve diğer marketlere seçimi işaret edip çağrı yaptı

Fahiş zamlarla gündeme gelen ve büyük cezalar alan zincir marketlerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ŞOK marketler ocak kampanyası yaptı ve 1000 ürünün fiyatının bir ay boyunca değişmeyeceğini açıkladı. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de bununla ilgili sosyal medyadan bir paylaşım yaptı ve hem Murat Ülker'e hem de diğer marketlere seslendi ve '4 ay boyunca zam yapmayın' çağrısı yaparak seçimleri işaret etti: Belki karınız azalır ama kahraman olursunuz.

Google Haberlere Abone ol
Melih Gökçek'ten zincir marketlere 'kahraman olun' çağrısı geldi. ŞOK market 1000 üründe ocak kampanyası yaptı, Melih Gökçek'ten Murat Ülker ve diğer marketlere seçimi işaret edip çağrı yaptı

ŞOK Marketler, Ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatlarını sabitleme kararı aldı.

Pirinçten makarnaya, bakliyattan una, çay-kahveden şekere, sıvı yağdan margarine, patatesten soğana bir evin temel ihtiyaçları arasından belirlenen 1000 üründe fiyatlar Ocak ayı sonuna kadar sabit kalacak.

Fiyat sabitleme kararı ile ilgili açıklamalarda bulunan ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel “Küresel dalgalanmaların da etkisiyle hem üreticiler hem perakendeciler hem de tüketiciler açısından, maliyetlerin ve dolayısıyla fiyatların yükseldiği zorlu bir yılı geride kaldı. Biz de ŞOK Marketler olarak ülkemizin ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine katkı vermek üzere Ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatlarımızı sabitleme kararı aldık. Her zaman uyguladığımız düşük fiyat politikamızı bu defa Ocak ayı boyunca sabitleyerek müşterilerimize yönelik hoş bir sürpriz yaptık." dedi.

 

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya üzerinden bununla ilgili bir açıklama yaptı ve çağrıda bulundu. 

ŞOK marketlerin yaptığı inidirimi hatırlatan Gökçek, 1 ay sürecek olan indirimin 4 aya çıkarılmasını istedi ve diğer marketlere de 'kahraman olun' çağrısı yaptı.

Gökçek bununla ilgili 3 paylaşım yaptı ve "ŞOK marketler 1000 ürüne ocak ayında fiyatları sabit tutacağını açıkladı. Buradan Murat Ülker ve diğer zincir marketlere bir çağrım var. Bu adımı 4 aya çıkarın ve seçimleri menfi etkileme konusunda art niyet olmadığını ispat edin, Belki karınız azalır ama kahraman olursunuz" dedi.

Gökçek devamında, "4 ay bu fedekarlığı yapamayız diyorsanız, aylık enflasyon oranında zammın üstüne çıkmayacağınıza söz verin. Ve dört ay boyunca aylık mukayeseli ürün fiyatlarını vatandaşla medyadan paylaşın. Samimiyetinizi görelim. Lütfen bu ülke insanına merhametli olun, üreteci zam yapıyor bahanesine sığınmayın Türkiye'de pazar payınız yüzde 79. Siz üreticiden ürünü almazsanız o ürünün fiyatının aşağıya düşmeme şansı yok. Aynı gemide yaşıyoruz. Ülke insanına siz de fedakarlıkta bulunun, bunu yapmazsanız bu toprağın çocuğu olduğunuza kimse inanmaz" ifadesini kullandı.

Melih Gökçek'ten zincir marketlere 'kahraman olun' çağrısı geldi. ŞOK market 1000 üründe ocak kampanyası yaptı, Melih Gökçek'ten Murat Ülker ve diğer marketlere seçimi işaret edip çağrı yaptı - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin