Melih Gökçek'ten tepki çeken deprem paylaşımı!

Elazığ merkezli olarak meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in attığı bir tweet sosyal medyada büyük tepki topladı.

Google Haberlere Abone ol
Melih Gökçek'ten tepki çeken deprem paylaşımı!

Dün akşam Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yerin 10 kilometre derinliğinde gerçekleşen ve çevre illerde de hissedilen depremde şu anki rakamlara göre, 21 kişi hayatını kaybederken 1030 kişi de yaralandı. Ekiplerin bölgede arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, sosyal medyada deprem en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Yaşanan depremin ardından Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 2006 yılında hayatını kaybeden eski Başbakan Bülent Ecevit'le ilgili attığı tweet, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Birçok sosyal medya kullanıcısı, "Böyle bir günde siyaset mi yapılır?" diyerek tepki gösterdi.

Melih Gökçek'in tepki çeken tweetinde şu ifadeler yer aldı:

"Gayem siyaset yapmak değil. Sadece bir gerçeği vurgulamak. Ecevit döneminde gece deprem olmuş, biz Ankara Belediyesi olarak yardımlarımızı Sakarya'ya kadar yetiştirmişken, Ecevit sabah açıklamasında bölgelerin tamamıyla irtibat kuramamıştı. Ya bugünkü devletin müthiş müdahalesi"

Melih Gökçek'ten tepki çeken deprem paylaşımı!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin