Melih Gökçek istifasını bu sözlerle açıkladı, tarih verdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği tarih belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Melih Gökçek istifasını bu sözlerle açıkladı, tarih verdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği tarih belli oldu. Gökçek, istifa edeceği tarihi kişisel Twitter hesabından duyurdu ve 'İnşallah Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve Meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim.' açıklamasında bulundu.



Ekim ayı başından bu yana istifa edip etmeyeceği konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la yaptığı görüşme sonrası cumartesi günü istifa edeceğini açıkladı.



Dün Ankara kulislerinde gözler yine Başkan Melih Gökçek’teydi. Gökçek’in istifa etmeden önce son bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmek istediği belirtilirken o görüşme dün yapıldı. Gökçek’e Cumhurbaşkanlığı’ndan saat 16.00-16.30 saatleri için randevu verildi. Saat 16.00’da Beştepe’ye gelen Gökçek Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşerek saat 17.55’te ayrıldı. Görüşmenin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi’ndeki makamına gitmeyen ve Dikmen’deki konutuna da geçmeyen Gökçek’in nerede olduğu merak konusu oldu. Gökçek’in dün akşam saatlerinde oğlu Osman Gökçek’in Genel Yayın Koordinatörü olduğu Beyaz TV’ye geçtiği öğrenildi.



Gökçek'in açıklamaları şöyle:



"Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme yaptık. İnşallah Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve Meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim."



Melih Gökçek istifasını bu sözlerle açıkladı, tarih verdi!



PROJELERİ DOSYA OLARAK SUNDU



Gökçek’in Erdoğan’la görüşmesine ilişkin yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, Gökçek’in, “En büyük projem” dediği Ankapark’ın bitirilmesi sürecinde aktif olarak yer almak istediğini Erdoğan’a ilettiği kaydedildi. Erdoğan ile dünkü randevusuna geçen haftadan beri hazırlanan Gökçek, belediye bürokratlarından devam eden projelerin son durumlarıyla ilgili bilgi isteyerek, projeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dosya olarak sundu. Gökçek’in ayrıca “Gökçekli ve Gökçeksiz Ankara” başlıklı kamuoyu araştırmalarının sonuçlarını da Cumhurbaşkanı’na götürdüğü ifade edildi. (Hürriyet)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin