Melih Altınok "Taraf operasyonun arkasında Gülen var" dedi mi?

Taraf Gazetesi eski köşe yazarı Melih Altınok, Nagehan Alçı'nın köşe yazısındaki sözlere sosyal medyadan cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Melih Altınok "Taraf operasyonun arkasında Gülen var" dedi mi?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Nagehan Alçı bugünkü köşe yazsında Taraf Gazetesi'nde yaşanan istifaları kaleme aldı. Gazetenin eski genel yayın yönetmeni Oral Çalışlar, Çalışlar'ın yerine göreve gelen Neşe Düzel ve istifa eden bir çok yazarla  konuşan Nagehan Alçı, Taraf Gazatesi'ne dair gözlemlerini yazdı.



Negehan Alçı istifa eden ve yazısı sansürlenen köşe yazarlarından Melih Altınok'un “Barış ve çözüm sürecine destek veren bizleri tasfiye planının arkasında Fethullah Gülen ve cemaat var. Gülen çözüm sürecine karşı çok mesafeli. Yaşananlardan memnun değil. PKK’ya karşı mücadeleye devam edilmesinden yana" dediğini yazdı.



Metin Altınok, twitter hesabından Negehan Alçı'nın yazısındaki sözleri söylemediğini belirterek; "Bugün Nagehan Alçı'nın yazısında yer alan "taraf operasyonun arkasında Gülen var" sözleri bana ait değil. Nagehan gerekli açıklamayı yapacak Taraf olayıyla ilgili çok çeşitli iddialar ortalıkta biz siz de duyuyorsunuz, ama benim "bu işin arkasında cemaat var" demem mümkün değil. Nagehan'la konuştum, cemaatle ilgili bana atfettiği sözlerle ilgili tekzibimi yayınlayacağını. programında da anlatacağını söyledi" şeklinde açıklama yaptı.



Nagehan Alçı'nın yazısını okumak için tıklayın


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin