Mekanında darbedilen Danilo şef konuştu: Böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan son derece rahatsız oldum

MasterChef Türkiye'nin en sevilen jürilerinden olan Danilo Zanna, mekanının önünde çalışanları tarafından saldırıya uğramıştı. Tatsız olayla ilgili açıklama yapan İtalyan Şef, "Yaşanılan tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm. Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan ve tarafı olmaktan son derece rahatsız oldum" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Mekanında darbedilen Danilo şef konuştu: Böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan son derece rahatsız oldum

tv8'de yayımlanan ve fenomen haline gelen yemek yarışması  MasterChef Türkiye'nin en sevilen jürilerinden olan Danilo Zanna, mekanının önünde çalışanları tarafından saldırıya uğramıştı. Tatsız olayla ilgili açıklama yapan İtalyan Şef, "Yaşanılan tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm. Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan ve tarafı olmaktan son derece rahatsız oldum" ifadelerini kullandı.

Alınan bilgiye göre dün Vadi İstanbul AVM'de restoranı bulunan Danilo Şef, iki kişi olduğu öğrenilen çalışanı tarafından mekânın önünde İzmir şubesinin müdürü ile birlikte darp edildi.  Olaya AVM güvenlikleri müdahale etmiş, sonrasında da polis gelerek tarafları karakola götürmüştü. Olayın yeni şube açacak olan Danilo Zanna’nın mekâna eğitime gelen yeni personele tip verilmesini istemesine karşı çıkılması üzerine çıktığı iddia edilmişti.

AÇIKLAMA YAPTI

Konu ile ilgili Danilo Zanna, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. İtalyan şef, "Bugün yaşanılan tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm. Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan ve tarafı olmaktan son derece rahatsız oldum. Hem ben hem de şirketlerim şiddete hep karşıydık ve öyle de kalmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

"ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM"

"Çok şükür iyiyim ama müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmek zorunda kaldım. Hepimize çok geçmiş olsun. Konu ile ilgili olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz. Arayan, soran ve merak eden herkese teşekkür ederiz. Basın mensubu arkadaşlarımızdan da konu ile alakalı hassasiyetlerini esirgememelerini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin