Mehtap Meral'den yeni şarkı: Eve Gel

Geçen yıl, 'İncirin İçindeki Arı' kitabıyla 'Yunus Nadi Şiir Ödülü'nü Gonca Özmen’in 'Bile İsteye' kitabıyla paylaşan Mehtap Meral, yeni şarkısı 'Eve Gel'i kişisel YouTube kanalında paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Mehtap Meral'den yeni şarkı: Eve Gel

Ünlü şarkıcı ve şair Mehtap Meral, 'Eve Gel' adlı yeni şarkısını, YouTube kanalında paylaştı. Meral, 2011’de tango formunda şarkılardan oluşan ilk albümü Aşk’ı çıkarmıştı.

Mehtap Meral, geçen yıl, 'Gurbet Elde Bir Hal Geldi Başıma' şarkısı ve şiir kitabı 'İncirin İçindeki Arı' ile hem dinleyicileri hem okuyucularıyla buluştu.

Meral, geçen yıl, 'İncirin İçindeki Arı' kitabıyla 'Yunus Nadi Şiir Ödülü'nü Gonca Özmen’in 'Bile İsteye' kitabıyla paylaşmıştı.

MEHTAP MERAL KİMDİR?

1983 Ankara doğumlu olan Mehtap Meral profesyonel müzik hayatına Ruhi Su Dostlar Korosu'nda korist olarak başladı. Marmara Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü Keman Ana sanat dalını bitirdi. Uzun yıllar çeşitli kurumlarda keman ve müzik öğretmeni olarak görev aldı. Çeşitli edebiyat dergilerinde şiirleri yayınlandı, günlük gazetelere röportajlar, köşe yazıları yazdı. İki şiir kitabı yayımlandı, (Kedi Mevsimi, Ses ve Toz) Ayrıca Meral’in, yirmi beş şairle gerçekleştirdiği söyleşilerden oluşan Şair Gibi Sevmek adlı bir kitabı bulunmaktadır. Kendi söz ve müziklerinden oluşan tango albümü "Aşk" ( 2011) "Yana Yana” (2016) “Yanlışlar Kraliçesi” (2019) da yayınlandı. Yeni şiir kitabı “İncirin İçindeki Arı” önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Mehtap Meral müzik ve edebiyat çalışmalarına devam etmekte olup kendi deyimiyle sanata ve aşka çalışmaktadır.

Etiketler Mehtap Meral
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin