Mehmetçik Kutlu Zafer yeni sezon ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

MedyaTava editörü Ömer Üst, 23 Ekim Salı gününün reytinglerini masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Mehmetçik Kutlu Zafer yeni sezon ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

TRT'nin senaristliğini ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yaptığı, başrollerini; İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu ve Berk Erçel'in paylaştıkları Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi yeni sezon ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi.



Mehmetçik Kut'ül Amare olarak ekran macerasına başlayan TRT'nin sevilen dizisi, bu sezon Mehmetçik Kutlu Zafer olarak yeni sezonuna başladı. Dizi, yeni sezon ilk bölümüyle; Total kategoride 3,36 izlenme oranıyla 10'uncu, AB'de 3,82 ve ABC1'de de 4,1 izlenme oranıyla 8'inci oldu.



Kadın, zirveden inmiyor!



İddialı dizilerin yarıştığı salı gününde FOX'un sevilen dizisi Kadın zirveyi bırakmıyor. Başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın paylaştıkları Kadın dizisi, dün akşam yayınlanan ve büyük bir kavuşmaya sahne olan yeni bölümüyle; Total kategoride 12,38 izlenme oranı, AB'de 11,27 ve ABC1'de de 13,24 izlenme oranıyla tüm kategorilerde zirvede yer aldı.



atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise; Total'de 8,46 izlenme oranı, AB'de7,92 ve ABC1'de de 8,85 izlenme oranıyla tüm kategorilerde 2'nci sırada yer aldı.



Ufak Tefek Cinayetler'de katil ortaya çıktı, reytingler nasıl etkilendi?



Star'ın Ay Yapım imzalı dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in dün akşam yayınlanan yeni bölümünde, Edip'in katilinin Arzu olduğu ortaya çıkmıştı. Merakla beklenen sorunun yanıtının alındığı bölümde, Ufak Tefek Cinayetler; Total'de 3,04 izlenme oranıyla 13, AB'de 4,45 izlenme oranıyla 6'ncı ve ABC1'de de 4,2 izlenme oranıyla 7'inci oldu.



Ömer ÜST

omerust@outlook.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin