Mehmet Topal ilk kez konuştu: Bazı köşe yazarları...

Geçtiğimiz günlerde aracına silah kurşunu isabet eden Fenerbahçeli futbolcu, gazetecilere açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Topal ilk kez konuştu: Bazı köşe yazarları...

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal, hafta içinde yaşadığı olayda kendisinden çok yanında bulunan genç futbolcu Uygar Mert Zeybek için korktuğunu söyledi.



Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Eskişehirspor ile oynanan sezonun ilk maçından sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Mehmet, güzel bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Takım halinde çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bunu güzel gollerle de süsledik. İnşallah sezon sonuna kadar bu galibiyetlerle devam ederiz" diye konuştu.



Hafta içinde yaşadığı olayda kurşunun yanında bulunan genç futbolcu Uygar Mert'in oturduğu koltuğun önüne geldiğini hatırlatan Mehmet Topal, şöyle devam etti:



"Uygar kardeşimle beraber 2-3 gün önce ölümden döndük. Açıkçası kendimden daha çok Uygar için korktum. Atılan mermi Uygar'ın oturduğu koltuk tarafına geldi. Biraz da üzgünüm. İnsanlar 'kumar borcu var, mafyayla ilişkileri var' diye bazı sosyal medyada bazı köşe yazarları yorumlar yapıyorlar. Allah'a şükürler olsun biz bu yaşımıza kadar alnımız ak, başımız dik yaşadık. Hayatımda hiçbir zaman kumar oynamadım. Boş şeylerle de işim olmadı. Kumar oynamayı dahi bilmiyorum. Kumara kaybedilecek parayla yüzlerce çocuk okuturum. Bu tür saçma sapan haberleri yapan, hakkımızda saçma sapan yorumlar yapan insanlarla avukatlarımız adalet önünde görüşecek. Beni tanıyanlar böyle şeylerle uğraşmayacağımı, yanından bile geçmeyeceğimi çok iyi bilir. Bizim paramız tamamen ya bir hayır işine ya bir ihtiyaca gider ya da kendi ailemiz için kullanırız."



Milli futbolcu, yaşadığı olaydan dolayı futbola konsantre olmakta zorlandığını vurgulayarak, "Bir anda ne olduğunu anlamadık. 2-3 gündür rahat uyuyamıyoruz. Hepimizin ailesi var. Allah'a verecek bir can borcumuz var ama bir şey uğruna vermek varken kaza kurşununa gitmek kötü olurdu. Sahaya çıkmak kolay olmadı. Yine de çıkıp elimizden geleni yapmaya ve takıma faydalı olmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.



Mehmet, gazetecilere yaptığı açıklamada ise hakkında çıkan transfer haberlerine değinerek, "Transfer konularıyla kafamı karıştırmak istemiyorum. Bugün çok zor şartlarda sahaya çıktım. Üç sezondur bu büyük camiada, büyük forma altında gücümün sonuna kadar mücadele ettim. Takımın en zor zamanlarında insanlar kaçarken biz sorumluluk alıp, dimdik şekilde mücadele verdik. Bizden memnunlarsa kalıp işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Memnun değillerse profesyoneliz, herkes yolunu bir şekilde çizer ancak şu ana kadar bana gelen bir şey yok. Bu konuların dışında kalmaya çalışıyorum" değerlendirmesinde bulundu. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin