Mehmet Öz'den Nusret'e şaşırtan ilişki cevabı

Dünyada ünlü doktor Mehmet Öz'le ünlü şef Nusret Gökçe sosyal medyada bir araya geldi. İkili arasında şaşırtan diyaloglar gerçekleşti. İşte dikkat çeken o sözler:

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Öz'den Nusret'e şaşırtan ilişki cevabı

Fenomen şef Nusret Gökçe ile dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz Instagram'daki canlı yayında bir araya geldi. İlginç diyalogların geçtiği yayında Nusret Gökçe Mehmet Öz'e 'cinsel ilişki' sorusu sordu.

Mehmet Öz'ün coronavirüsten korunmak için karantinada cinsel ilişki tavsiyesi hakkında Gökçe "Sosyal mesafe önemli diyorsunuz ama bol bol cinsel ilişkiye girin diyorsunuz, o mesafeyi nasıl koruyacağız?" diye sordu.

Öz'ün bu soruya cevabı "O mesafe tanımadığın insanlar için. Evlerinde kalanlar hasta düşerlerse, büyük ihtimalle siz de hasta olacaksınız. Karı ve kocanın aralarındaki irtibatları devam etmezse, onun da bazı sıkıntıları var. Öpüşmezsiniz ama diğer mevzuları yapabilirsiniz. Nasıl olsa hastalanacaksın, hiç olmazsa eğlenerek hastalan" dedi.

Mehmet Öz daha önce coronavirüsten korunmak için "Partneriyle evde karantinada olanlar için en iyi çözüm cinsel ilişki. Ömrü uzatır, ilgiyi artırır, aranızdaki hikayeleri çoğaltır, belki bebek yaparsınız. Her durumda birbirinizin sinirini yıpratmaktan daha çok işe yarar" tavsiyesinde bulundu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin