Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye misilleme

Ünlü şarkıcı Hadise, ateşli dansının videosunu gönderi olarak paylaştı, sosyal medya resmen yıkıldı. Hadise'nin paylaşımının ardından eski eşi Mehmet Dinçerler'in yarı çıplak pozlarını paylaşması, takipçileri tarafından "misilleme" olarak değerlendirildi.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye misilleme

Aşkları başladığı günden beri gündemden düşmeyen Hadise ile Mehmet Dinçerler bu kez de sosyal medyada peş peşe yaptıkları paylaşımla gündeme geldiler. Evlilikleri 4.5 ay süren çiftin ayrılıkları jet hızıyla oldu. Ayrılığın ardından Mehmet Dinçerler'in Kuveytli şarkıcı ile yakınlaştığı iddia edilirken, Hadise dün ateşli dansının videosunu paylaştı. Dinçerler'den ise tepki gecikmedi.

Hadise'nin ateşli dansına beğeni yağdı

Hadise'nin ayrılık kararı almasındaki en büyük etkenin Mehmet Dinçerler'in kendisine psikolojik anlamda baskı yapmasından kaynaklandığı iddia edilmişti. İkilinin ayrılık kararının ardından Hadise cesur paylaşımlarına eskisi gibi devam etti. Ünlü şarkıcı son olarak ise konserinde yaptığı ateşli dansının videosunu paylaştı. Bu paylaşıma rekor beğeni geldi.

Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye misilleme

Hadise'nin paylaşımına Mehmet Dinçerler'den misilleme

Hadise'nin bu paylaşımının ardından eski eşi Mehmet Dinçerler'den de yarı çıplak pozlu bir paylaşım geldi. Dinçerler'in paylaşımını görenler, Hadise'ye misilleme yaptığını düşündü.

İşte Mehmet Dinçerler'in o paylaşımı:

Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye misilleme - Resim : 2

Mehmet Dinçerler'in fotoğrafına gelen yroumlardan bazıları

Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye misilleme - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin