Mehmet Dinçerler Hadise'yi çabuk unuttu

Cem Adrian’ın konserinde efkâr dağıtan Hadise’nin eski eşi Mehmet Dinçerler, 5 ay süren evliliğiyle ilgili sorulara ne yanıt verdi?

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Dinçerler Hadise'yi çabuk unuttu

Hadise’yle evliliği 5 ay süren Mehmet Dinçerler, Cem Adrian’ın Kuruçeşme Açıkhava’daki konserinde efkâr dağıttı. Cem Adrian her konser öncesi yaptığı gibi seyircileri repertuvarı konusunda uyardı. Cem Adrian’ın isteği üzerine seyircilerle beraber cep telefonunun ışığını açan Mehmet Dinçerler zaman zaman mesajlarına da baktı.

Mehmet Dinçerler konser çıkışı oldukça neşeliydi. Dinçerler ayrılıkla ilgili sorulara yanıt vermek istemedi. Dinçerler’in Hadise’yle oturdukları Riva’daki evden ayrılırken robot süpürgeyi ve gümüş tepsiyi alması çok konuşulmuştu.

Mehmet Dinçerler bir süre şoförüyle telefonda konuştu. Bu sırada yanından geçen kalabalıkta ünlü modacı Zeynep Tunuslu da vardı. Dinçerler’e Hadise’nin “Mesajımı Almıştır O” şarkısındaki “Aşkın Ömrü Var” sözleriyle gönderme yaptığı hatırlatıldı. Öte yandan 22 Ekim’de 37 yaşına giren Hadise arkadaş grubuyla erken doğum günü kutlaması yaptı. Ünlü şarkıcının pastasına arkadaşları “Doğum günün kutlu olsun kraliçe” yazdırdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin