Mehmet Çilingiroğlu: Maskeni tak maskeyle seviş!

Katıldığı canlı yayınlar ve yaptığı açıklamalar ile adından sıkça söz ettiren Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, uzmanlık alanı olan tıbbın yanı sıra renkli kişiliği ile de ekranları doldurmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Çilingiroğlu: Maskeni tak maskeyle seviş!

Ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, YouTube kanalında katıldığı bir söyleşi de yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'ÇİN YALANCI SAHTEKAR'

ABD'nin 200 bin ila 300 bin arasında ölüm yaşayacağını iddia eden Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, "Türkiye'deki vaka sayısı Çin'den fazla, nasıl oluyor bu. Çin yalancı, sahtekar. Yazın gelince virüs ortadan kalkmayacak. Yaşamayı öğreneceğiz virüsle. Türkiye'de ölüm oranları artacak. Normale dönüş başladığı zaman vaka sayısı artacak" dedi.

'MASKENİ TAK VE SEVİŞ'

Türkiye'de çok konuşulan maske tartışmalarına ilişkin Çilingiroğlu, "Akdeniz'de turizmi açarlarsa, kalabalık da değil. Maskeni çıkar denize gir. Ben meskeyi güneşe koyuyorum. Ayrı ayrı oturacaksın, ayrı ayrı denize gireceksin. Eğer turizm nedeniyle kurallar uygulanmazsa insanlar girer, cesetler çıkar. Aşının çıkması Eylül, hikaye turizmi. Diyelim ki eşinde var, enerji yükseliyor, nefes alışverişi, bunu takmazsan (maskeyi göstererek) cinsel ilişkiye girdin eşinle. Bunu takmazsan geçecek. bunu tak bununla seviş." diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin