Mehmet Büyükekşi, Yusuf Demir'in milli takımda oynamasının mümkün olmadığını söyledi

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi, Lüksemburg maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, Yusuf Demir konusuyla da ilgili bilgi verdi.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Büyükekşi, Yusuf Demir'in milli takımda oynamasının mümkün olmadığını söyledi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 3-3 sona eren Lüksemburg maçının ardından eleştirilen teknik direktör Stefan Kuntz'un geleceği ile ilgili TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'da istikrar olması gerektiğinin altını çizen Başkan Büyükekşi, "Stefan Kuntz ile ilgili iddialar kesinlikle doğru değil. Ayrılığı söz konusu değil. Böyle bir düşüncemiz kesinlikle yok. Hocamızın oyuncu tercihlerine saygı duymak lazım. Bize göre Türk futbolundaki en büyük sorunlardan birisi sabırsızlık. İstikrarlı olmak lazım. Avrupa'daki milli takımlar içinde en genç takımız. Önümüzde güzel günler olacağını düşünüyoruz. Ben dedikodulardan üzüntü duyuyorum. Bunlar bize zarar verir" dedi.

''TÜRK MİLLİ TAKIMI'NDA OYNAYABİLMESİ İÇİN HERHANGİ BİR İMKAN GÖRÜNMÜYOR''

Galatasaraylı futbolcu Yusuf Demir'in durumu hakkında da konuşan Başkan Büyükekşi, "Yusuf Demir biliyorsunuz 4 defa Avusturya Milli Takımı'nda oynadığı için Türk Milli Takımı'nda oynayamıyor. FIFA kurallarına göre de Türk Milli Takımı'nda oynayabilmesi için herhangi bir imkan gözükmüyor şuan" diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin