Mehmet Baransu'nun iddialarına Büyük Birlik Partisi'nden yanıt!

Büyük Birlik Partisi (BBP), Mehmet Baransu'nun twitter'daki iddiaları üzerine bir basın açıklaması düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Baransu'nun iddialarına Büyük Birlik Partisi'nden yanıt!

BBP Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, Taraf Gazetesi muhabiri Mehmet Baransu’nun sosyal paylaşım sitesinden attığı mesajlar üzerine açıklama yapma gereği duyulduğuna dikkat çekilerek, “Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici Türkiye’deki her gazeteci, köşe yazarı ve fikir adamları ile görüşebilir. Kimin ile görüşeceğine kendisi karar verir. Bunun için, kimseden ve bir yerlerden icazet almaz. Mehmet Baransu ile yaklaşık 5 ay önce bir görüşme yapılmıştır. Yapılan bu görüşme de sır olmayan ve içerisinde gizem barındırmayan konular konuşulmuştur” denildi.



“Görüşme BDP’li bir belediye ile Kızılay’ın ortaklaşa Suriye için yardım toplama ve daha sonra bu toplanan yardımların PKK bayrakları ile Suriye tarafına gönderilmesi olayının tarafımızdan kamuoyu ile paylaşılması ve Sayın Genel Başkanımızın bunu çeşitli Televizyon programlarında dile getirmesi üzerine olmuştur” denilen açıklamada, şunlar kaydedildi:



“Görüşmede konu olan görüntü ve fotoğraflar sadece Mehmet Baransu’ya değil, ondan önce Yeni Şafak Gazetesi ve tüm ajanslara da verilmiştir. (Talep edildiği takdirde bu görüntüler basın mensupları ile paylaşılabilir.) Burada düzeltilmesi gereken husus Kızılay’ın PKK’ya yardım yaptığı ve bunun görüntülerinin verildiği söz konusu değildir. Görüşmede ne böyle bir söz söylenmiş ne de görüntü paylaşılmıştır. Bu tür haberlerle Genel Başkanımızı, camiamızı bir takım kavgaların içerisine çekmeye çalışanlar şunu bilmelidir ki; Büyük Birlik Partisi yapılmak istenen ve oynanan oyunların farkındadır. Hiç kimsenin tarafında ve karşısında değildir. Her zaman olduğu gibi bugünde, yarında doğruların yanında yer alacaktır. Bedeli ne olursa olsun yanlışında karşısında olacaktır. Yine bedeli ne olursa olsun .” (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin