Mehmet Aslantuğ Yürek Çıkmazı dizisiyle ekrana dönüyor! Usta oyuncu, nasıl bir karaktere hayat verecek?

TRT 1’in her salı akşamı ekrana gelen Yürek Çıkmazı dizisinin kadrosuna, usta oyuncu Mehmet Aslantuğ’un sürpriz bir karakter ile dahil oldu. Aslantuğ'un hayat vereceği karakterin detaylarını Birsen Altuntaş yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Aslantuğ Yürek Çıkmazı dizisiyle ekrana dönüyor! Usta oyuncu, nasıl bir karaktere hayat verecek?

Birsen Altuntaş'ın tv100.com'da yer alan yazısı şöyle:

Yılın transferi Mehmet Aslantuğ hangi rolle dönüyor?

TRT’nin Yürek Çıkmazı dizisine transfer olan Mehmet Aslantuğ’un hayat vereceği karakter merak konusu olmuştu.

Son olarak Gold Film’in “Masumiyet” dizisinde Hülya Avşar, Deniz Çakır, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’la kamera karşısına geçen usta aktör Mehmet Aslantuğ ekrana dönüyor. Çok sayıda teklif almasına rağmen beklemeyi tercih eden Aslantuğ, TRT’de ekrana gelen Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nu buluşturan Gold Film’in “Yürek Çıkmazı” dizisinde oynamayı kabul etti.

Başarılı yönetmen Serdar Gözelekli'nin imza attığı dizinin senaryosunu ise Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar yazıyor. Kadına şiddete kurban giden Cennet’in (Ayça Bingöl) vefatının ardından avukat Zeynep’in (İrem Helvacıoğlu) verdiği büyük hukuk mücadelesini etkileyici bir dille anlatan dizide Aslantuğ’un hayat vereceği rol merak konusu oldu.

Kulislerden edindiğim bilgiye göre muhteşem oyunculuğu, duruşu ve ses tonuyla Türkiye’nin en değerli aktörlerinin başında gelen Mehmet Aslantuğ Ali Fuat rolüne hayat verecek. Ali Fuat, üzerine atılan suç nedeniyle haksız yere hapis yatmıştır, aynı zamanda avukat Zeynep’in de gerçek babasıdır. Ali Fuat’ın hikâyeye dahil olması projeye daha da güç katacak. Aslantuğ diziye 7. Bölümden itibaren katılacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin