Mehmet Ali Kulat son anketi canlı yayında açıkladı. Müjdeler AK Parti'ye yaradı. İşte son anket sonucu...

tv100'ün gündem belirleyen programlarından Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programında MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat hükümetin verdiği müjdelerin oy oranını arttırdığını söyledi, kritik değerlendirmelerde bulundu. Kulat, EYT'nin, asgari ücret zammının hükümetin oyunu yükselttiğini vurguladı.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ali Kulat son anketi canlı yayında açıkladı. Müjdeler AK Parti'ye yaradı. İşte son anket sonucu...

Türk televizyon tarihinin sayılı isimleri arasında yer alan usta gazeteci duayen televizyoncu Uğur Dündar ile gazeteci-yazar Mine Özbek seçimler öncesinde halkın gündemini AKSOY Araştırma Başkanı Ertan Aksoy ve MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat ile birlikte Haftanın Panoraması’nda ekrana getirdi.

AK Parti'nin son dönemdeki çalışmalarının seçim anketlerine yansımasını Kulat "Memur maaşları, tarımda taban fiyatlardaki artışlar, asgari ücret artışı, EYT vs. gibi konuların artış etkisi oldu. Bu artış geldiği nokta itibariyle %34’lük bir noktaya taşıdı AK Parti’yi." sözleriyle değerlendirdi.

İşte o değerlendirme:

"TOPLUMDA EN ÇOK KARŞILIĞI OLAN VAAT EYT"

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili Kulat "Diğer vaatlerin hepsiyle kıyaslandığı zaman EYT meselesi toplumda en çok karşılığı olan konu olarak karşımızda duruyor. Muhtemelen EYT meselesi konusunda muhtemelen farklı itirazlar karşımıza gelecek" dedi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin