Mehmet Ali Erbil'in yeni programı başlıyor. Hangi kanalda yayınlanacak?

Ali Eyüboğlu, şovmenin programından detayları okurla paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ali Erbil'in yeni programı başlıyor. Hangi kanalda yayınlanacak?

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, Sinerji Prodüksiyon'un Türkiye’de 'Kaç Para Kaç' adlı yarışma programının sunuculuğu için Mehmet Ali Erbil’e teklif götürdüğünü yazdı. 



Erbil'in yılbaşı gecesi yeniden ekranda olmasının planlandığını belirten Eyüboğlu'nun yazısı şu şekilde:



"MALi, YILBAŞI GECESi FOX’TA



Sinerji Prodüksiyon, Türkiye’de “Kaç Para Kaç” adlı yarışma programının sunuculuğu için Mehmet Ali Erbil’e teklif götürdü. Prensipte “Evet” diyen Erbil’in yılbaşı gecesinde yeniden ekranda olması planlanıyor.



Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yeni bir yarışma programıyla yeniden ekranda olacak... Televizyonlara şimdiye kadar “Passaparola”, “Bir Şarkısın Sen”, “Rekorlar Dünyası” gibi yapımlar hazırlayan Sinerji Prodüksiyon, Türkiye’de “Kaç Para Kaç” adlı yarışma programının sunuculuğu için Mehmet Ali Erbil’e teklif götürdü.



 Dün konuştuğum Erbil, prensipte “Evet” dediğini, avukatların onayından sonra imzayı atıp, çalışmaya başlayacakları yarışmayla ilgili şunları söyledi: “FOX’un sahibi Rupert Murdoch’un kızına ait bir format “Kaç Para Kaç”. “Canlı Para”nın bir zamanlar Behzat ve Süheyl Uygur’un yaptığı yarışmaların versiyonu gibi bir şey bu... “Canlı Para”da paraya ulaşmanın yolu, soruları bilmekten geçiyordu, bizimkinde ise yarışmaları etap etap aşmaktan...



 Her bölümde ortada 1 milyon lira olacak ve yarışmacılar etap kaybetmeden bu paraya ulaşmaya çalışacak. Yarışmacıların her etap sonunda ellerinde kalan parayı saymak zorunda oldukları acayip eğlenceli bir yarışma. Şu anki plan, ilk bölümün yılbaşı gecesi yayınlanması... FOX’un yarışmayı hangi gün ya da günlerde yayınlayacağı yılbaşından sonra belli olacak.”



 Sinerji’nin sitesinde, “Para’nın “para”yla kazanıldığı program çok yakında FOX’ta” diye tanıttığı yarışmanın format ismi “Don’t Lose The Money”..."



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin