Mehmet Ali Erbil'in rol arkadaşı Tolga Yüce'nin olaylı gecesi! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler yağdırdı

'The Hope' (Umut) adlı yapımda Mehmet Ali Erbil ile başrolü paylaşan Tolga Yüce, önceki akşam filmdeki rol arkadaşlarından Alix Kermes ile Cihangir'de bir mekanda görüntülendi. Kameraları fark edince çıldıran Tolga Yüce, bir anda "Şimdi burada benden dayak yemeyin" derken, basın mensuplarına ağza alınmayacak küfürler edip olay çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ali Erbil'in rol arkadaşı Tolga Yüce'nin olaylı gecesi! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler yağdırdı

Mehmet Ali Erbil, geçen sene Tolga Yüce'nin; "Geçmişi temiz olsa iftarprogramı da sunardı. Televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" sözlerini sayfasında paylaşarak, Seda Sayan ile tartışma yaşamıştı. Bu karşılık Sayan'ın, "Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza cinsel saldırıda bulunduğunda sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur" sözleri gündem olmuştu. İkili kısa süre içinde barışmış; ancak polemiğin kilit ismi olan Tolga Yüce dikkat çeken bir açıklamada bulunmuştu.

'GERÇEKLERİ AÇIKLAYACAĞIM'

Yüce, Erbil tarafından kullanıldığını belirterek, "Sizlerin de bildiği üzere son dönemde gündemde olan, paylaşımla alakalı gerçekleri sizlere açıklayacağım. Gündemi işgal etmesi sebebiyle güncel açıklama yapma ihtiyacı hissetmiş bulunmaktayım. Üzerime atılan iftiraların asılsız ve hakkımdaki iddiaların gerçek dışı olduğu sizler tarafından da görülecektir" demişti. Tartışma yaratan mesajı neden attığını söyleyen Yüce, şu ifadelere yer vermişti:

"O paylaşımı bana Mehmet Ali Erbil yaptırdı. Daha sonra kendisi paylaşımını sildi. Beni olayın ortasında bıraktı ama beni dahil ederse, ses kayıtlarına kadar hepsi mevcut. Hepsini açıklarım. Mehmet Ali Erbil beni aradı. 'Bir şey paylaşalım' dedi. 'Sen paylaş, ben de senden paylaşayım' dedi. Ben de bir yazı yazdım. Kendisinden onay aldım, paylaştım. Kendisi de benden alıp, paylaştı ama ben bu yazının Seda Sayan ile alakalı olduğunu bilmiyordum. Benim Seda Hanım ile tanışıklığım olmamıştır. Kendisi saygı, sevgi duyduğum önemli bir sanatçıdır. Her şeyden önce bir anne. Mehmet Ali Erbil'in Seda Hanım ile ilgili bana attığı ses kayıtlarını açıklamak zorunda kalırsam Sayın Erbil ile hiç bir dostluğu kalmaz. Ve insanlar kınar."

'BENİ OLAYIN ORTASINDA BIRAKTI'

Sözlerine, "Bizim aramızda geçen her diyalog delilli, ispatlıdır. Alakam olmayan bir konunun içine beni çekmiştir" şeklinde devam eden Yüce; "Daha sonra kendisi paylaşımını sildi. Beni olayın ortasında bıraktı ama beni dahil ederse, ses kayıtlarına kadar hepsi mevcut. Hepsini açıklarım" diye de eklemişti.

HER ŞEYE RAĞMEN AYNI FİLMDELER

Yaşananlara rağmen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile Hollywood yapımı 'The Hope' (Umut) adlı filmde başrolü paylaşan Tolga Yüce, geçtiğimiz gece Cihangir'de yer alan bir mekanda objektiflere takıldı. Oyuncu, aynı filmdeki rol arkadaşlarından biri olan Alix Kermes ile baş başa yemek yedi.

Mehmet Ali Erbil'in rol arkadaşı Tolga Yüce'nin olaylı gecesi! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler yağdırdı

KÜFÜRLER SAVURDU!

Mekan çıkışı Kermes ile el ele görüntülenen Yüce, flaşlar patlayınca adeta çılgına dönüp; "O... ç...! Niye çekiyorsunuz? O makinalarınızı sizin g... s...! Şimdi burada benden dayak yemeyin!" şeklinde ağza alınmayacak küfürler edip tehditler savurarak, basın mensuplarının üzerine yürüdü.

Alix Kermes ise bu durumdan rahatsız olarak, kendini taksi durağının kulübesine zor attı. Kermes, "Tolga yapma!" diye seslense de Yüce, hareketlerine son vermedi. İlk gelen taksiye binen Kermes, yüzünü sakladı. Aynı taksiye binen 32 yaşındaki Tolga Yüce ise objektiflere el hareketi yaparak, küfürlerine devam etti.

Mehmet Ali Erbil'in rol arkadaşı Tolga Yüce'nin olaylı gecesi! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler yağdırdı - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin