Mehmet Ali Erbil’i ifşa eden Ece Ronay kimdir? Şarkıcı Ece Ronay kaç yaşında ve nereli?

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’den gelen mesajları ifşa etti. İfşa haberleri ile gündeme gelen Ece Ronay, sosyal medya kullanıcıları tarafından da merak edildi. Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni olan Ronay, Mehmet Ali Erbil ile ilgili ortaya attığı ifşalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Erbil ise savunma olarak mesajları kendisinin yazmadığını ifade etti. Peki, ifşa haberi ile gündeme gelen Ece Ronay kimdir? Ece Ronay kaç yaşında ve nereli?

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ali Erbil’i ifşa eden Ece Ronay kimdir? Şarkıcı Ece Ronay kaç yaşında ve nereli?

Ece Ronay, 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’in kendisine sosyal medya hesabından attığı mesajları ifşa etti. İfşa olayından sonra gündeme bomba gibi düşen Ece Ronay, birçok kullanıcı tarafından merak edildi. Hem şarkıcı hem de sosyal medya fenomeni olan Ronay, Erbil ile mesajlarını paylaşmasının ardından çok konuşuldu. Erbil ise telefonunun kendisinde olmadığını ve o mesajları atmadığını iddia etti. Peki, Ece Ronay kimdir? Ece Ronay kaç yaşında ve nereli?

ECE RONAY'DAN MEHMET ALİ ERBİL'E TACİZ İDDİASI

Mehmet Ali Erbil’i ifşa eden Ece Ronay kimdir? Şarkıcı Ece Ronay kaç yaşında ve nereli?

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile ilgili olay bir iddia ortaya attı. Ronay, bir süre önce yeni şarkısının klibinde oynayan Erbil'in kendisini taciz ettiğini ileri sürdü.

"BU AKŞAM YANINIZDA UYUMAK İSTİYORUM"

Mehmet Ali Erbil’i ifşa eden Ece Ronay kimdir? Şarkıcı Ece Ronay kaç yaşında ve nereli? - Resim : 2

Ece Ronay, ayrıca ünlü şovmenin kendisine gönderdiği, "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum." şeklindeki mesajları da ifşa etti.

ECE RONAY: AHLAKSIZLIKLAR HER GEÇEN GÜN BÜYÜDÜ

Mehmet Ali Erbil’i ifşa eden Ece Ronay kimdir? Şarkıcı Ece Ronay kaç yaşında ve nereli? - Resim : 3

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımlarını sürdüren Ece Ronay, "Merhaba arkadaşlar. Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın... 'Şiddet' diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp, ağlayarak 'Hastayım' dediği için konuyu kapatıp, özür dilemiştim.

Mehmet Ali Erbil’i ifşa eden Ece Ronay kimdir? Şarkıcı Ece Ronay kaç yaşında ve nereli? - Resim : 4

Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızlıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım.

Ona da gördüğünüz üzere ilk günden itibaren düşündüğü gibi bir münasebetimiz olamayacağını kırmadan söyledim ama bugün bana durup, dururken ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip, tehdit ettiği için bu paylaşımı yapmak zorundayım." ifadelerini kullandı.

Ronay, daha sonra sosyal medya üzerinden açıklamalarına devam ederek Mehmet Ali Erbil'i tiye aldı.

Mehmet Ali Erbil’i ifşa eden Ece Ronay kimdir? Şarkıcı Ece Ronay kaç yaşında ve nereli? - Resim : 5

Mehmet Ali Erbil’i ifşa eden Ece Ronay kimdir? Şarkıcı Ece Ronay kaç yaşında ve nereli? - Resim : 6

Mehmet Ali Erbil’i ifşa eden Ece Ronay kimdir? Şarkıcı Ece Ronay kaç yaşında ve nereli? - Resim : 7

ECE RONAY KİMDİR?

Mehmet Ali Erbil’i ifşa eden Ece Ronay kimdir? Şarkıcı Ece Ronay kaç yaşında ve nereli? - Resim : 8

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla tanınan sosyal medya fenomeni, ardından yayınladığı şarkılarla geniş kitlelere ulaştı.

Mehmet Ali Erbil’i ifşa eden Ece Ronay kimdir? Şarkıcı Ece Ronay kaç yaşında ve nereli? - Resim : 9

Sanko Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik mezunu olan Ece Ronay, son olarak “Git Çatla” isimli bir şarkı çıkardı. Ronay’ın bu klibinde 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil de rol aldı.

Mehmet Ali Erbil’i ifşa eden Ece Ronay kimdir? Şarkıcı Ece Ronay kaç yaşında ve nereli? - Resim : 10

“Karamela” ile 8.4 milyon, “Karpuz” ile 76 milyon, “Şiki Şiki” ile 84 milyon ve “Baba Yorgun” ile 43 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ronay, Youtube’da 727 bin, Instagram’da 1.1 milyon takipçi sayısına sahip.

Mehmet Ali Erbil’i ifşa eden Ece Ronay kimdir? Şarkıcı Ece Ronay kaç yaşında ve nereli? - Resim : 11

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin