Mehmet Ali Erbil'den taciz itirafı: Sana değdiremedim... Melike Öcalan'dan çok sert açıklama geldi. İşte Erbil'in o sözleri

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, ödül töreninde sunucu olarak görev alan Melike Öcalan'a sözlü tacizde bulundu. Erbil, "Sana değdiremedim elimi" dedi, Öcalan'dan çok sert bir cevap geldi. Öcalan, "Hayatımda utanç duyduğum en kötü andı. Tek dileğim ne olursa olsun böyle bir adamla bir daha asla aynı ortamda bulunmamak" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ali Erbil'den taciz itirafı: Sana değdiremedim... Melike Öcalan'dan çok sert açıklama geldi. İşte Erbil'in o sözleri

Quality Ödül Töreni'nde sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil, sunucu Melike Öcalan'a sözlü tacizde bulundu. Erbil, Öcalan'a "Güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor ama sana değdiremedim elimi" dedi.

Öcalan ise Erbil'e "Öyle bir şey hiçbir zaman olmadı. Elinizi değdiremediniz, bunu böyle söyleyin. Ben şu an şoktayım. 20 yıldır hiç böyle bir şey olmadı" sözleriyle tepki gösterdi.

Öcalan daha sonra yaptığı açıklamada, "Mehmet Ali Erbil'in bana karşı söylediği sözler karşısında Melike Öcalan olarak hayatımda utanç duyduğum en kötü andı. Tek dileğim ne olursa olsun böyle bir adamla bir daha asla aynı ortamda bulunmamak..." dedi.

İşte ödül törenindeki o anlar:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin