Mehmet Ali Erbil'den 11880'e dava!

Ünlü şovmen, ‘Bilinmeyen numaralar 11880’ reklamının kanallarda dönmesi üzerine reklam şirketine dava açtı.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ali Erbil'den 11880'e dava!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil rol adığı ‘Bilinmeyen numaralar 11880’ reklamının sözleşmesi bitmesine rağmen kanallarda yayınlanmasının devam etmesi üzerine reklam şirketine dava açtı.



Hürriyet'ten Damla Güler'in haberine göre; İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Erbil’in avukatları BN Telekom Haberleşme şirketinin, oyuncu sözleşmesinde belirlenen tarihin geçmesine rağmen reklamların kanallarda dönmeye devam ettiğini belirtti.



Mehmet Ali Erbil’in ses, görüntü ve isminin reklam şirketi tarafından haksız ve kötü niyetli bir şekilde kullanıldığı belirtilen dilekçede reklam şirketine 390 Bin TL ve mahkemenin belirlediği zararın tutarı miktarında belirsiz tazminat davası açıldı.



İstanbul 2. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmada tarafları avukatları temsil etti. Tanık dinlenen duruşmada ilk olarak Mehmet Ali Erbil’in asistanı Şule Perim Özgeldi dinlendi.



'Yayını durdurmalarını söylememize rağmen'



Sözleşmenin 29 Aralık 2015’de imzalandığını, sözleşme süresi bittikten sonra reklam filminin yayınlanmaya devam ettiğini söyleyen Özgeldi, “Karşı tarafa yayını durdurmalarını söylememize rağmen yayın devam etti. Sözleşmenin uzatılmasına yönelik şirket yetkilileriyle görüşmemiz olmadı” dedi.



'Yeni sözleşme hazırlanmıştı'



Davalı şirketin reklam işleriyle ilgilenen Levent Havuzlu da tanık olarak dinlendi. Havuzlu ifadesinde sözleşmenin bitmesine 2 ay kala reklamın yayınlanmasının uzatılması konusunda yeni bir sözleşme hazırlandığını ve imzalanması için onay verdiklerini belirtti.



Haberin devmını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin