Mehmet Ali Çelebi 'Cumhur İttifakı' dedi. Çelebi'den Meclis'te dikkat çeken açıklamalar

CHP'den istifa eden bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi Meclis'te basın toplantısı düzenledi. Çelebi, "Bu kriz ortamında zaman kaybetmemek, güçlü liderlik için Cumhur İttifakı dedim'' açıklamasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ali Çelebi 'Cumhur İttifakı' dedi. Çelebi'den Meclis'te dikkat çeken açıklamalar

CHP'den istifa ederek Muharrem İnce ile Memleket Partisi'ni kuran geçtiğimiz aylarda istifa eden bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye geçeceği iddia edilmişti. Çelebi Meclis'te dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Çelebi, Cumhur İttifakı, milli konularda daha net ve tutarlıyken, aynı durumun Millet İttifakı için geçerli olmadığını söyledi.

''CUMHUR NET VE TUTARLI''

Şu anda Cumhur İttifakı'nın, net ve tutarlı gözüktüğünü iddia eden Çelebi, "6+2 masanın orada Abdullah Gül de var. Çıkmaz sokak olduğunu çok önceden söyledim. '6+1 masa çıkmaz sokaktır. Buradan Türkiye'ye hayır gelmez' dedim. Aynı düşüncem devam ediyor. Bir partide olup olmamam çok önemli değil. Şu anki tutumum, Cumhur İttifakı'nın ülkeyi milli istikamette daha net ve tutarlı götüreceğine dönük görüşüm devam etmektedir." diye konuştu.

''GÜÇLÜ LİDERLİK İÇİN CUMHUR İTTİFAKI DEDİM''

Çelebi ayrıca ''İçinde bölücü, yıkıcı unsurlar ve marjinal fikirler barındıran 6+2'li Gül+ HDP, bu denklem kaos ve istikrarsızlık getirir. Dünya büyük kriz ortamlarını beklemektedir. Bu kriz ortamında zaman kaybetmemek, güçlü liderlik için 'Cumhur İttifakı' dedim" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin