'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde İsmail Demirci, hangi oyuncunun yerine geldi?

Kanal D’nin dev bütçeli dizisi “Mehmed Bir Cihan Fatihi”nin mart ayında seyirciyle buluşması planlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde İsmail Demirci, hangi oyuncunun yerine geldi?

Yönetmeninden senaristine ve sanat yönetmenine kadar komple yenilenen dizinin geçen hafta görücüye çıkan ilk teaser’ı büyük ilgi görmüştü. Başarılı prodüksiyonuyla şimdiden dikkatleri üzerine çeken dizinin daha iddialı olması için oyuncu kadrosunda da bir dizi değişiklik yapılmıştı.



Değişen senaryoyla beraber Metin Akpınar ve Avni Yalçın gibi usta isimlerle yolların ayrıldığı dizinin yeni kadrosunda ayrıca geçen yaz ilk anlaşılan oyuncular arasında yer alan Serkan Keskin’in de olmadığı ortaya çıktı. Serkan Keskin dizide tahta çıkması hedeflenen ancak devşirme olduğu için bu amaca hizmet edemeyen Şehzade Orhan’ı canlandırmak için el sıkışmıştı. Üstelik Keskin, blutv’nin “Dudullu Postası” adlı internet dizisinden aldığı ve kabul etmeyi çok istediği teklifi de “Mehmed” projesinde yer aldığı için değerlendirememişti.



Ancak ağustos ayından beri dizi için bekleyen oyuncunun yerine daha sonra başka bir ismin geldiği öğrenildi. Son projesi "Babamın Günahları"nın ekran ömrü sadece 4 bölüm süren İsmail Demirci, O3 Medya imzalı dizinin yeni Şehzade Orhan’ı oldu. Öte yandan ilk bölümlerde ana castta yer alan Orhan karakterinin ilerleyen bölümlerde ise ekipten ayrılacağı konuşuluyor.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin