Meghan'a şok üstüne şok! 'Bunu giyemezsin, dizaltı etek giy'

İngiltere'de gündem, Meghan Markle ve kıyafet seçimleri.

Google Haberlere Abone ol
Meghan'a şok üstüne şok! 'Bunu giyemezsin, dizaltı etek giy'

İngiltere'de gündem geçtiğimiz aylarda Prens Harry ile evlenen Meghan Markle ve kıyafet seçimleri. Markle'in kıyafet yasaklarına takılması İngiliz basınında gündem oluyor.



Kraliyet ailesine girdiğinden beri Markle'ın Avustralya turu öncesinde giymek istediği kıyafet sarayda huzursuzluk yarattığı ifade ediliyor.



Meghan'a şok üstüne şok! 'Bunu giyemezsin, dizaltı etek giy'



Yakında Prens Harry ile birlikte Avustralya turuna çıkması beklenen Markle’ın, henüz Kraliyet adabına uygun elbise seçememesi kriz yaratmaya devam ediyor. Etkinliklerde genellikle saray adabına uygun davranamamasıyla İngilizlerin tepkisini çeken Markle’ın gündeme getirdiği kıyafete ise Prens Harry bizzat karşı çıktı.



Meghan'a şok üstüne şok! 'Bunu giyemezsin, dizaltı etek giy' - Resim : 2



Çift arasında kriz yaratan kıyafeti ise bir smokin... Meghan Markle’ın Avustralya’da giymek üzere Stella McCartney tasarımı bir smokin aldığı ve bunu giymek istediği belirtildi. Fakat Prens Harry’nin bu kıyafete pek sıcak bakmadığı belirtilirken, Buckingham Sarayı’ndan kaynaklar, saray yetkililerinin Markle’a, “Dizaltı etek ve opak çorap giy” uyarısında bulunduğunu aktardı.



Meghan'a şok üstüne şok! 'Bunu giyemezsin, dizaltı etek giy' - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin