Meğer seksteki aranılan 3 unsur buymuş: Tutkulu cinsel ilişkinin sırrı ortaya çıktı

Cinsel ilişkinin çok daha keyifli ve tutkulu ilerlemesini sağlayacak 3 unsur bulundu. Bu adımlara dikkat edin. İşte cinsel ilişkinin olmazsa olmazları...

Google Haberlere Abone ol
Meğer seksteki aranılan 3 unsur buymuş: Tutkulu cinsel ilişkinin sırrı ortaya çıktı

Cinsel ilişki kadın ve erkek arasında yaşanılan bağın çok daha güçlü aynı zamanda sağlıklı olmasına katkı sağlamaktadır.

Cinsel ilişkinin sağlıklı ilerlemesini etkileyen pek çok farklı unsur bulunurken, cinsel ilişkinin tutkusunu arttırabilmek için bu adımlara önem vermeniz önemli.

İşte unutulmayacak seviyedeki cinsel ilişkileriniz için dikkat etmeniz gereken o durumlar...

TUTKUNUZ ZİRVEYE ÇIKACAK

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda kaliteli ilerleyebilmesini etkileyen birbirinden farklı pek çok farklı etmen bulunmaktadır.

Bu etmenlerin başında ise şüphesiz partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşması gelirken, kişilerin birbirlerine açık olması sürecin çok daha bilinçli aynı zamanda da kaliteli ilerlemesini sağlayacaktır.

 

Cinsel ilişki üzerine uzunca zamandır çeşitli araştırmalar yapılmaya devam edilirken, cinsel ilişkinin tutkusu üzerine kapsamlı bir araştırma daha gerçekleştirildi.

Araştırma üzerine katılım gösterenlere, cinsel ilişkideki tatminlik seviyesini arttıran unsurlar soruldu.

Sorulan sorulara 3 farklı şekilde cevap geldi. Gelen cevaplar arasında kişilerin en çok gerekli duyduğu durumun "duygusal" bağ olduğu ortaya çıktı.

Duygusal bağın yanı sıra bazı katılımcılar orgazmın, tutkulu bir cinsel ilişki için önemli bir unsur olmadığını savunurken 49 kişi de bunun seks için en önemli öncelik olduğunu açıkladı.

36 katılımcı ise uyuma vurgu yaparak, cinsel ilişkinin tutkulu devam edebilmesi için "kimya" durumunun birbiriyle bağlantılı olması gerektiğine vurgu yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin