Megan Fox Çanakkale'de!

Amerikalı oyuncu ve manken Megan Fox, bir belgesel çekimi için geldiği Çanakkale'de Troya Antik Kenti'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Megan Fox Çanakkale'de!

Los Angeles merkezli, Türkiye'de faaliyet gösteren Karga7 Pictures'in yapımcılığını üstlendiği ve Travel Channel ekranlarında gelecek aylarda yayınlanacak mitolojik efsaneleri konu alan 'Myths&mysteries with Megan Fox' isimli belgeselin, Troia Savaşı'nı anlatan bölümünün çekimleri Türkiye'de gerçekleştiriliyor.



Hollywood yıldızı; ABD'li oyuncu Megan Fox, belgesel çekimleri için bulunduğu Çanakkale'de, bugün Troia Ören Yerin'deki çekimlere katıldı.



Çekimlerin yapıldığı Troia Antik Kenti'ne bugün ekibiyle gelen ABD'li Hollywood yıldızı Megan Fox, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Troia Kazıları Başkanı Prof. Dr. Rüstem Aslan eşliğinde antik kenti gezdi.



Megan Fox Çanakkale'de!



Bu sırada bir yandan da belgeselin çekimleri yapıldı.



Antik kentte geniş güvenlik önlemleri alındığı görülürken, Fox'un yanına kimse yaklaştırılmadı ve fotoğraf çekimine izin verilmedi.



Mefan Fox, Troia'ya rahat bir kıyafet ile geldi. Spor ayakkabı, kot pantolan ve tişört giydiği görülen Fox, havanın sıcak olması nedeniyle önce şapkasını taktı, ardından da şemsiyesini açarak korundu. 



Megan Fox Çanakkale'de! - Resim : 2



Megan Fox, cep telefonuyla antik kentin fotoğraflarını da çekti.



İşte Türkiye ve dünyanın önde gelen arkeolog, tarihçi ve bilimadamları eşliğinde gerçekleşen belgesel çekimleri için Çanakkale'de olan Megan Fox'un ziyaretinden karaler....


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin