Medyatava'nın gündeme getirdiği Alişan haberine açıklama geldi

Özel bir okulun önüne kendi aracının park etmesi için duba koydurup yer ayıran sanatçı Alişan'a okul velileri tepki gösterdi. Alişan'dan gelen açıklamada ise 'hemen herkesin park ettiği yer' savunması yapıldı. Medyatava'nın gündeme getirdiği haberi yaptığı savunmayla doğrulayan Alişan, velilerin tepkisi karşısında ise sessiz kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava'nın gündeme getirdiği Alişan haberine açıklama geldi

Temmuz ayında kardeşini kaybeden Alişan'ın kardeşlerinin çocuklarına sahip çıkmaya, onlara kol kanat germeye devam ediyor.

Bu tavırlarıyla takdir toplayan Alişan'ın iki yeğeni de aynı okula gidiyor ve sanatçı, yeğenlerini bizzat okula kendisi bırakıp kendisi alıyor.

Ancak Medyatava'nın gündeme getirdiği bir olayda Alişan'ın okul çıkış saatinde aracı için özel okulun hemen önüne duba konarak yer tutulması tepki çekmişti.

Medyatava'da yer alan bu haberde çocukların okul çıkış saatinde park edecek yer olmayan ve trafiğin kilitlendiği Levent'teki bir özel okulun hemen önünde duba konarak yer tutulduğunu gören veliler bu duruma tepki gösterdi diye verilmişti. 

Medyatava'nın gündeme getirdiği Alişan haberine açıklama geldi

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ailesine sahip çıkmakla kalmayıp sık sık mezarını da ziyaret ediyor.

Alişan'dan açıklama

Alişan ise, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada ise, "Herkesin hergün park ettiği yere boş diye park etmeye çalışmak büyük bir ayrıcalık ve yasadışı birşey" diyerek haberin doğru olmadığını söyledi.

Fakat Alişan "her gün herkesin park ettiği yer" diyerek haberimizi doğrulamış, ama madem herkesin hergün park ettiği yer ise, veliler bu duruma neden tepki gösterdi kısmına hiç girmemiş...

Ancak biz de sorumlu yayıncılık gereği Alişan'ın açıklamasını aynen aktarıyoruz

İşte Alişan'ın açıklaması:

Ne kadar büyük bir haber,ne kadar büyük bir yanlış,Alişan yeğenlerini almaya gitmişte özel park yeri kullanmış!!!Herkesin hergün park ettiği yere boş diye park etmeye çalışmak büyük bir ayrıcalık ve yasadışı birşey!!Gerçekten bunu haber yapmakta buyuk bır haber basarısı!!!Bu mübarek kandil günü bunu haber yapıp altınada vicdandan,merhametten,nasıbını almamış herkesi Allah’a havale ediyorum..Biz acımızı sarmaya çalışıyoruz lütfen beni ve ailemi rahat bırakın..Ben ne kımseden ayrıcalık nede başka bişey istiyorum..Ne özel park alanım var nede şöförüm..Sadece amacım yeğenlerimi okuldan almak her anne babanın yaptığı gibi..Ben kardeşimi kaybetmişim acıların en büyüğünü yaşamışım,yapacagınız hiçbişey beni yaralamaz üzmez..Ama bu kadar merhametten,anlayıştan yoksun insan olması!!!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin