Medyatava'nın dediği gibi! 24 yıldır Milliyet'te çalışan o isim Hürriyet'e transfer oldu!

Medyatava'nın önceki gün iddia olarak duyurduğu haber bugün doğrulandı...

Google Haberlere Abone ol
Medyatava'nın dediği gibi! 24 yıldır Milliyet'te çalışan o isim Hürriyet'e transfer oldu!

Geçtiğimiz ay, Demirören Dijital Medya Grup Başkanlığı’nı bırakan Ercüment İşleyen, Hürriyet Grubu ile anlaştı. İşleyen'le birlikte ekibindeki bazı editörler de Milliyet'ten ayrılarak Hürriyet'e geçiyor. 



İşleyen, Hürriyet Dijital İçerik Direktörü ve İcra Kurulu üyesi olarak 1 Mart tarihinde yeni görevine başlayacak. 



Belgium American High School mezunu olan Ercüment İşleyen, gazeteciliğe Medyatava'nın dediği gibi! 24 yıldır Milliyet'te çalışan o isim Hürriyet'e transfer oldu!İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu’nda öğrenciyken, Milliyet Gazetesi’nde başladı. Yaptığı haber, röportaj ve dizi yazılarıyla Gazeteciler Cemiyeti başta olmak üzere çok sayıda kurumdan ‘yılın gazetecisi’ ödülleri kazandı. Bir süre Balkanlar'da savaş muhabirliği yaptıktan sonra Milliyet Gazetesi Haber Araştırma Müdürlüğü ve İstihbarat Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2000 yılında milliyet.com.tr yayın yönetmenliğine getirildi. milliyet.com.tr'de Türkiye'nin online internet gazeteciliğine geçişin öncülüğünü yaptı. 2013 yılından beri Demirören Dijital Medya Grup Başkanlığı ve İcra Kurulu Üyeliği görevlerini yürütüyordu.



Hürriyet Digital'in Eyüp Can Sağlık'la başlayan yayın atağı, 2014'te önce Emre İskeçeli'nin ardında da Bülent Mumay'ın görevi devralmasıyla devam etmişti. Fakat bu isimlerin hiçbiri Digital'in başında uzun süre kalamadı. Mumay da, geçtiğimiz yıl görevinden alınmıştı.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin