Medyatava'dan sabah bombası: Ünlü sunucu TGRT'den EuroD'ye transfer oldu!

Ekranların ünlü ismi adres değiştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava'dan sabah bombası: Ünlü sunucu TGRT'den EuroD'ye transfer oldu!

Sunucu Burcu Sarıca, Euro D’de uzun süredir yayınlanan "iyilik sağlık" programına transfer oldu. Türkiye’nin önde gelen uzman doktorlarını ve sağlıktaki gelişmeleri gündeme getiren "İyilik Sağlık"ta,  yeni sunucusuyla birlikte bazı değişiklikler de söz konusu. Sağlık haberciliğindeki yaklaşık 10 yıllık birikimini, Kanal D'nin Avrupa kanalı olarak yayın yapan Euro D ekranlarına taşıyacak olan genç sunucu, uzman doktorları ağırlayacak. Hastalıklar ve çözümlerini, sağlıklı yaşamın ipuçlarını ele alacak. Tıp alanında  teşhis ve en son tedavi imkanları, yeni gelişmeler gibi bir çok konuda bilgi paylaşacak.



Program, 1 Nisan'dan itibaren yeni yüzüyle her zamanki saatiyle sabah 09.00'da ekranlara gelecek. İyilik Sağlık'ta hafta içi  pazar hariç hergün, sağlıklı ve uzun yaşamanın sırları, hastalıklarla bilinçli savaşmanın yolları konuşulacak. Daha mutlu ve dinç bedene kavuşmak için nasıl yaşamak gerektiğine dair bilgileri uzman konuklar paylaşmaya devam edecek.



Burcu Sarıca kimdir?

Medyatava'dan sabah bombası: Ünlü sunucu TGRT'den EuroD'ye transfer oldu!


Sarıca, 2 yıldır TGRT Taber'de "Sağlık Hattı" programını sunuyordu. Sağlıkta her gelişmeyi, yeni tedavileri takip edecekllerini belirten genç sunucu, medikal ve cerrahi estetikte de en yeni buluşları duyuracaklarını  söyledi. Gençleşme yöntemlerinden ve  uygulamalarından da izleyciyi mahrum bırakmayacaklarını vurgulayan Burcu Sarıca iddialı konuştu: "Herkes genç ve sağlıklı olmak istiyor, bunun yolu da 'İyilik Sağlık' izlemekten geçiyor" 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin