Medyatava'dan rekor üzerine rekor. Günlük 1 milyon tekil ziyaretçiyi geçti

Medyatava haber sitesi Ağustos 2021 yılında yeni bir yolculuğa başladı. Medya ve magazin alanındaki özel haberleriyle büyük ses getiren haber sitesi, 6 ay içerisinde okuyucu rekor kırdı. Kısa süre içerisinde milyonlarca okuyucuya ulaşan Medyatava, 6 Mart Pazar günü ise tekil kullanıcıda 1 milyonun üzerine çıkarak yeni bir rekora imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava'dan rekor üzerine rekor. Günlük 1 milyon tekil ziyaretçiyi geçti

20 yılı aşkın bir süredir medya ve magazin alanındaki haberleriyle ses getiren Medyatava haber sitesi, Ağustos 2021 yılından itibaren haber sitesine dönüştü.

Gazeteci Cengiz Semercioğlu yönetimindeki Medyatava haber sitesi Murat Aydın'ın koordinatörlüğünde ve ekip arkadaşları gazeteciler Çağdaş Ulus, Ömer Üst, Barış Can, Betül Yiğit, Cem Özel, Ezgi Kurt Toptan, Buse Yılmaz'ın yine Medyatava'nın YouTube kanalında görev alan Ayşe Naz Tozar, Görkem Varol ve Ceylin Çağatay'ın özverili çalışmasıyla kısa zaman içerisinde büyük bir atılım yaparak milyonlarca kullanıcıya ulaştı.

6 ay içinde aylık tekil kullanıcı sayısında 8 milyonun üzerine çıkan Medyatava son olarak 6 Mart günü ise günlük bir rekor kırarak, sadece 1 günde 1 milyonun üzerinde tekil ziyaretçiye ulaştı.

Medyatava'dan rekor üzerine rekor. Günlük 1 milyon tekil ziyaretçiyi geçti

Özgür habercilik sloganıyla yeniden haber sitesi yolunda emin adımlarla ilerleyen Medyatava'ya inanan ve takip eden okuyucularımıza teşekkür ediyoruz... 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin