Medyatava yazmıştı! Fox'un o dizisi ekrana veda ediyor!!!

Medyatava Fox dizisinin Şubat ayında ekrana veda edeceğini yazmış, Fox'tan itiraz gelmişti. Dizi bu akşam son kez ekrana geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava yazmıştı! Fox'un o dizisi ekrana veda ediyor!!!

Başrollerinde Kadir Doğulu, Mustafa Üstündağ, Seda Bakan ve Dolunay Soysert’in rol aldığı Bana Sevmeyi Anlat dizisi bu akşam saat 20.00'de son kez ekrana geliyor. Dizinin final bölümünde izleyicilerin merakla beklediği tüm sorular yanıt bulacak.



Heyecan dolu son bölümde Haşmet, kendisini aklamak ve Leyla ile evlenebilmek için harekete geçecek. Ezgi'yi kaçıran Haşmet, Engin'den en zor kararı vermesini isteyecek. Ezgi ya da Alper'in hayatı arasında seçim yapmaya zorlanan Engin'in kararı ne olacak? Bir yandan Leyla'yı da Ezgi'nin hayatıyla tehdit eden Haşmet, amacına ulaşıp Leyla'yı evlenmeye ikna edebilecek mi?



"Bana Sevmeyi Anlat final bölümünden kareler!" Galerisine Göz At



ALPER HAPİSHANEDE!

Tutuklu yargılanan Alper, cezaevinde hayatının en zor günlerini yaşarken pes ettiği için Leyla'ya öfkelenecek. Haşmet'in hapishanede Alper'i ziyaret edeceği bölümde iki düşmanın ilk yüzleşmesi unutulmaz anlara sahne olacak.



Yolun sonunda kazanan Alper mi yoksa Haşmet mi olacak?, Haşmet yaptığı hain planda başarılı olacak mı?, Leyla ve Engin; Alper ve Ezgi'yi kurtarmayı başarabilecek mi?



Mesude Eraslan'ın yönetmenliğini, Deniz Akçay'ın senaristliğini üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat sürprizlerle dolu final bölümüyle 30 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'da Fox'ta ekrana gelecek.



Dolunay Soysert de dizinin final yaptığını sosyal medyadan duyurmuştu: "Güneş doğsun yollarınıza ekibim. Uğurlar olsun"



Medyatava yazmıştı! Fox'un o dizisi ekrana veda ediyor!!!



Medyatava'ya konuşan Fox yetkilileri, 'veda' haberimize itiraz etmişti:



http://http://www.medyatava.com/haber/foxtan-bana-sevmeyi-anlat-aciklamasi_141702#sthash.01IVhkix.dpuf



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin